- 16,725
- 11,766
- 113
Firar agacim araniyor😄Nerede bu Kel oğlan babba. İyi forumlar dostlar
Firar agacim araniyor😄Nerede bu Kel oğlan babba. İyi forumlar dostlar
Ridommmm sende günün saat aralığı ile böyle yokla bu çakalı 😀😀@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
Aynen renktasim 😁😁Ridommmm sende günün saat aralığı ile böyle yokla bu çakalı 😀😀
Puhahajja ben görmedim aga nerde harbimiDemin bir ev kirası konusu gördüm iban koymuş az çok demeyelim yazmış eleman 🤣 🤣
Başkanlar kaldırdı konuyu.
Tam yorum yazacaktım başkanlar kaldırdı konuyu iyi gırgır olurdu vallahi 🤣Puhahajja ben görmedim aga nerde harbimi
Ulan ya😀😀 neler gorcez daha agaTam yorum yazacaktım başkanlar kaldırdı konuyu iyi gırgır olurdu vallahi 🤣
Evet@APARKAT dost müsaade var mı dmye😁😁
referandum mu var
Maksikim benim bitiksen payfix gönderreferandum mu var
hemde öyle böyle değilMaksikim benim bitiksen payfix gönder
Şu aparat var ya onunla aran iyi mi@Muroo1988 cano burdan konusak o şahısla hiç bir şekilde yanyana olmak istemiyorum agacim canimi sıkan yok agacim boş beleş işler isde bastacisin
Normal isde neden agacimŞu aparat var ya onunla aran iyi mi
Demin yanlış görmediysem Bal porsuğundan pay-fix istedi fixte yazar Ekrem oldu Eğer Oysa net bir şey ortaya çıkaralım Bak bir daha buralarda dolaşabiliyor muNormal isde neden agacim
Vallaha agacim cikarsanda boşa defalarca ben yazdım başkanlara geri dönüş olmadı o yüzden saldım daha karismiyomDemin yanlış görmediysem Bal porsuğundan pay-fix istedi fixte yazar Ekrem oldu Eğer Oysa net bir şey ortaya çıkaralım Bak bir daha buralarda dolaşabiliyor mu
O zaman hiç bulaşma takılsın böyle kafasına göre bana denk gelirse komple Ben Kendimle birlikte onu da banlatirim kompleVallaha agacim cikarsanda boşa defalarca ben yazdım başkanlara geri dönüş olmadı o yüzden saldım daha karismiyom