- 16,725
- 11,766
- 113
Öyle bundan sonra yansa umrumda olmaz agacim siz değer verdiğim 1 kaç insan haricO zaman hiç bulaşma takılsın böyle kafasına göre bana denk gelirse komple Ben Kendimle birlikte onu da banlatirim komple
Öyle bundan sonra yansa umrumda olmaz agacim siz değer verdiğim 1 kaç insan haricO zaman hiç bulaşma takılsın böyle kafasına göre bana denk gelirse komple Ben Kendimle birlikte onu da banlatirim komple
Haha konudan banlatmisO zaman hiç bulaşma takılsın böyle kafasına göre bana denk gelirse komple Ben Kendimle birlikte onu da banlatirim komple
Hele benim yanıma ufaktan böyle bir yanaşsın yaHaha konudan banlatmis
Selam söyle renktasimNeyse canlar aksam görüşürüz Allaha emanetsiniz dikkat edin
KimeSelam söyle renktasim
Gördüğü kişileri dost Allah'ın slm hepimize
Benim konuyu akalımGördüğü kişileri dost Allah'ın slm hepimize
Akalim dostBenim konuyu akalım
Aleyküm selam ridom nabtinSelam söyle renktasim
Napam renktasim çalışıyorum sen napanAleyküm selam ridom nabtin
Allah kolaylık versin ridomNapam renktasim çalışıyorum sen napan
Eyvallah sağolasın renktasimAllah kolaylık versin ridom
Ferom a.sSelamlar dostlar hayırlı olsun
Ne yapıyonuz be yaFerom a.s
Muhabbet sohbet @Muroo1988 muromun keyfi yok gene agaNe yapıyonuz be ya
Hayırdır ya ne oldu işte olunca kaçırıyoruz bazı mevzuları yapacağımız bir şey varsa haberimiz olsunMuhabbet sohbet @Muroo1988 muromun keyfi yok gene aga
Ekrem hıyarı multiyle buralarda dolaşıyor,mevzu oydu derim,muhabebetin var mıydı onla simdi balporsugu yapmış nikiniHayırdır ya ne oldu işte olunca kaçırıyoruz bazı mevzuları yapacağımız bir şey varsa haberimiz olsun
Yok tanımıyorum onu eskidende simdid eEkrem hıyarı multiyle buralarda dolaşıyor,mevzu oydu derim,muhabebetin var mıydı onla simdi balporsugu yapmış nikini