- 14,151
- 7,722
- 113
Boşver iyikide tanimiyormussun,banlanirdin belki de onun yüzünden 😅Yok tanımıyorum onu eskidende simdid e
Boşver iyikide tanimiyormussun,banlanirdin belki de onun yüzünden 😅Yok tanımıyorum onu eskidende simdid e
O değilde dost sabah CNN Türk'te senden söz ediyorlardı köşeyi dönmüşsün ahaberimiz yok biz kanka degilmiydik insan bizide yanına alırEkrem hıyarı multiyle buralarda dolaşıyor,mevzu oydu derim,muhabebetin var mıydı onla simdi balporsugu yapmış nikini
Ne demişler cnn de 😅, geçen forumdan birinin üzerine fabrika acmislardi İngiltere de ,o ben değilim 😅O değilde dost sabah CNN Türk'te senden söz ediyorlardı köşeyi dönmüşsün ahaberimiz yok biz kanka degilmiydik insan bizide yanına alır
Hangisi değilsin dost kimliği kullanilan mi değilsin kimliği kullanan mi ? !Ne demişler cnn de 😅, geçen forumdan birinin üzerine fabrika acmislardi İngiltere de ,o ben değilim 😅
O değilde hep en korktuğum şeydir he, bütün sitelerde bilgimiz var bide böyle seylerle başımız agrirsaHangisi değilsin dost kimliği kullanilan mi değilsin kimliği kullanan mi ? !
Korkunun ecele faydası yok dost ayrıca korkanin çocuğu olmaz derler.. öldürmeyen acı güçlendirir deyip dewam ke altı üstü bir buçuk İskender yiyecegiz neyin tatavasi buO değilde hep en korktuğum şeydir he, bütün sitelerde bilgimiz var bide böyle seylerle başımız agrirsa
Bir buçuk iskender yiyelim derken, üzerimize hd iskender fabrikası olmasın 😅Korkunun ecele faydası yok dost ayrıca korkanin çocuğu olmaz derler.. öldürmeyen acı güçlendirir deyip dewam ke altı üstü bir buçuk İskender yiyecegiz neyin tatavasi bu
Puhahahhahah🤣🤣🤣🤣🤣 aynen rıdom böyle devam her saat zaman aralığı diliminde hatırlat benim konuda agacim bu çakalı@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
Ayrıca sana sana bir tüyo vereyimde korkun geçsin sadece kimlikle firma açılmaz mutlaka ama mutlaka İslam imza lazım diyelim ki taklit ettiler günümüzde bunu tespit ediyorlar yani bir yerlere imza vermekten çekin kimlik problem olmaz...O değilde hep en korktuğum şeydir he, bütün sitelerde bilgimiz var bide böyle seylerle başımız agrirsa
Şimdi bu adam senin 500 TL ni mi çaldı ?Puhahahhahah🤣🤣🤣🤣🤣 aynen rıdom böyle devam her saat zaman aralığı diliminde hatırlat benim konuda agacim bu çakalı
Benden 500 çalan kimdi la hatirliyormusun rol parası attikya kayboldu ortadan ? Geçenlerde benden özür dilemişti de adını unuttukBir buçuk iskender yiyelim derken, üzerimize hd iskender fabrikası olmasın 😅
Ne bilim bankacı tanidiklari varsa goz yumarsa ederse evraklara,bi ara görüntülü hesap vs acilabiliyordu,bu illettten kurulduğumuz zaman tam huzura ermişken, bide karşımıza böyle berbat şeyler çıkar mi acaba diyorum, çünkü başımız dertten gtmz zikten kurtulmuyo dostAyrıca sana sana bir tüyo vereyimde korkun geçsin sadece kimlikle firma açılmaz mutlaka ama mutlaka İslam imza lazım diyelim ki taklit ettiler günümüzde bunu tespit ediyorlar yani bir yerlere imza vermekten çekin kimlik problem olmaz...
İçeride kalan bakiyeyi çekebilmek için 500 daha yatırım yapıp 1500 olarak çekebilirsiniz 😅Benden 500 çalan kimdi la hatirliyormusun rol parası attikya kayboldu ortadan ? Geçenlerde benden özür dilemişti de adını unuttuk
Yok can ferom forumdan bir dostumuz buna roll yapsın diye 500 atıyor alış o alış ortada yok sır kalem oldu çakal onu ariyoruz bi bulak namusuma kafasına basacamŞimdi bu adam senin 500 TL ni mi çaldı ?
Bi zamanlar memomla roll dünyasındaydik beaİçeride kalan bakiyeyi çekebilmek için 500 daha yatırım yapıp 1500 olarak çekebilirsiniz 😅
Biz burdayım renktasim@Gfbridvan1907 @Muroo1988 @Rogue @Beşiktaş @yasyn55 @Malatyali44 @Exelans2000 @wasil @vado90 tayfa cinayet nerdesiniz agalar
Duyurmuzu unutmayalım can ridom akşama Kadıköy'de kıyım var kıyım tüm memleket ayağa kalksınBiz burdayım renktasim