- 16,737
- 11,777
- 113
Puhahahha😂😂😂😂@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
Puhahahha😂😂😂😂@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
Burdayım reis@Gfbridvan1907 @Muroo1988 @Rogue @Beşiktaş @yasyn55 @Malatyali44 @Exelans2000 @wasil @vado90 tayfa cinayet nerdesiniz agalar
Hoşgeldin kardoBurdayım reis
etkinliklerde 0-0 a at gitsin juventus-roma maçı gibi berbat bir maç olacakmış gibime geliyor nedenseDuyurmuzu unutmayalım can ridom akşama Kadıköy'de kıyım var kıyım tüm memleket ayağa kalksın
İmaj link varmı reis sahteye atmayakPuhahahha😂😂😂😂
Bende ondan korkuyorum aga klasik bize faullu maç izletirlerse kısırli geçerse vay halimizeetkinliklerde 0-0 a at gitsin juventus-roma maçı gibi berbat bir maç olacakmış gibime geliyor nedense
İmajbet1455.com agaİmaj link varmı reis sahteye atmayak
şeytan diyor git payfixte ne kadar varsa at 2.5 alt olura ama uymayacamBende ondan korkuyorum aga klasik bize faullu maç izletirlerse kısırli geçerse vay halimize
Pusudayım avımı bekliyorum 😁@Gfbridvan1907 @Muroo1988 @Rogue @Beşiktaş @yasyn55 @Malatyali44 @Exelans2000 @wasil @vado90 tayfa cinayet nerdesiniz agalar
Vayyy bizi züklememiş@Gfbridvan1907 @Muroo1988 @Rogue @Beşiktaş @yasyn55 @Malatyali44 @Exelans2000 @wasil @vado90 tayfa cinayet nerdesiniz agalar
Seni nasıl unuturum ben ya affola can emrahimVayyy bizi züklememiş
Muro nerede lo en son tarlabaşı mahlesinde görmüşlerSeni nasıl unuturum ben ya affola can emrahim
Arazi oldu gene murom geliyor gidiyor kafasına göre @Muroo1988Muro nerede lo en son tarlabaşı mahlesinde görmüşler
Tek başına ülke gibi adamArazi oldu gene murom geliyor gidiyor kafasına göre @Muroo1988
Puhahahha 😁😁😁
İsraili bitircek adam gibi adam ektedir. @Muroo1988 VesselammTek başına ülke gibi adam
Fare zehiri bile fayda etmez o namussuz kavimeİsraili bitircek adam gibi adam ektedir. @Muroo1988 Vesselamm
Aynen öyle adilerFare zehiri bile fayda etmez o namussuz kavime
Sabah bir tane yavru kedi masum masum geldi yanıma yav iki saat annesini aradım bulamadım sonra eve çıkardım o masum kedi canavara dönüştü benim kedileri patakladı aw dedim veterinere götüreyim sahiplendireyim çok şükür anasını buldum birde anasından dayak yedi aldı götürdü meğerse bahçede yuvaları varmış 6 kardeşler ama bu tam şeytan lan max 2 aylıkAynen öyle adiler
Hahahaha😁😁😁 terör estirdi he aga evdeSabah bir tane yavru kedi masum masum geldi yanıma yav iki saat annesini aradım bulamadım sonra eve çıkardım o masum kedi canavara dönüştü benim kedileri patakladı aw dedim veterinere götüreyim sahiplendireyim çok şükür anasını buldum birde anasından dayak yedi aldı götürdü meğerse bahçede yuvaları varmış 6 kardeşler ama bu tam şeytan lan max 2 aylık
Garfield gibi kediyi dövdü la 🤣🤣🤣Hahahaha😁😁😁 terör estirdi he aga evde