- 59,504
- 26,738
- 113
Sen fikir sununca göze batıyor kardeşim yazmayayim yazmayayim dedim yine yazdirttin bana yaniDost ben sadece fikir sundum ne çakalligi yani para benim değil kupon benim değil yani
Sen fikir sununca göze batıyor kardeşim yazmayayim yazmayayim dedim yine yazdirttin bana yaniDost ben sadece fikir sundum ne çakalligi yani para benim değil kupon benim değil yani
bişi olmazEv full baskılı başladı 2.yariya
5 dkka max dururlar sonraBaskıyı kırmak lazım
Gol ile kirilirBaskıyı kırmak lazım
VAR a gidexek maç sonuPara gelmeden kaos başlamış bu mücadeleye yakışır bir dağıtım gider be 😂
Dk 70 den sonra sığınaklaraPara gelmeden kaos başlamış bu mücadeleye yakışır bir dağıtım gider be 😂
Bende anlamadım bu forumun bana garezi ne anlamadım bgune kadar bir kişiye satasmadim laf atmadim küfür etmedim saygısızlık yapmadım haksız parasını almadım dolandırmadim ama ben bisey diyince bi yüklenme oluyor bana gerçekten anlamadım yanlış bisey yaptıysam söyleyin özür dileyeliyim o kisidenSen fikir sununca göze batıyor kardeşim yazmayayim yazmayayim dedim yine yazdirttin bana yani
tamamBeyler bende 3 sayfadan beri varım ilk iki sayfa yetişemedim ama maç zaten yeni baslamıstı @butragueno kardo zo diğer sayfalar ful varım
Maç bitmedi biliyorum yazayım dedim
Ohaaa2. Yarı evde baskı
Adam kuounu gündüz attı yanlış mı gördüm acaba dedim baktım 100 k neyse ilk mav geldi tebrik ettim yine 2 sayfa mesaj vardı 😂Dk 70 den sonra sığınaklara
korkmayın ev beceriksizdir
Yazma dost bisey bence mac gelsin bakilir simdiden gerek yokBeyler bende 3 sayfadan beri varım ilk iki sayfa yetişemedim ama maç zaten yeni baslamıstı @butragueno kardo zo diğer sayfalar ful varım
Maç bitmedi biliyorum yazayım dedim