- 522
- 603
- 93
Rakip antalya amaFener yorgun oynamayın fenere patlicak
Kardeşim güzel para riske girmene değer inşallahKadrolar Belli Olana Kadar Bekleyeceğim Gençler Girip Girmeyeceğimi Ona Göre Buradan Haber Veririm Sizinde Fikrinizi Almak İstedim.
Ekli dosyayı görüntüle 169625
Sakın fukaraya ver daha iyiKadrolar Belli Olana Kadar Bekleyeceğim Gençler Girip Girmeyeceğimi Ona Göre Buradan Haber Veririm Sizinde Fikrinizi Almak İstedim.
Kadrolar Belli Olana Kadar Bekleyeceğim Gençler Girip Girmeyeceğimi Ona Göre Buradan Haber Veririm Sizinde Fikrinizi Almak İstedim.
çok büyük risk iki maçında o riske girilmez çok büyük miktar illa oynayacam bu şekil diyorsan at 1k içinde kalmasınKadrolar Belli Olana Kadar Bekleyeceğim Gençler Girip Girmeyeceğimi Ona Göre Buradan Haber Veririm Sizinde Fikrinizi Almak İstedim.
Vermiyorlar zaten dostum bari keyif yapalımBenim fikrim 13 k yı 5 gündür alamadığın siteden 70 bin lira olarak almaya çalışman saçma dost
Eyvallah dostumGüzel kupon kanka bol şans
Kanka zaten parayı ödemiyorlar öylesine yaptımçok büyük risk iki maçında o riske girilmez çok büyük miktar illa oynayacam bu şekil diyorsan at 1k içinde kalmasın
YenilirKonya yenilmez
Fener maçına 3 5 gol aralığı diye bakıyorum dostum benİkisinede alt de rahatına bak