KARDEŞ AÇIK ADRESİNİ VER BEN SANA YOLLAYACAĞIM.KOMŞUSU AÇ İKEN KENDİSİ TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR.Bayram gelmiş benim neyime , et yiyemedim et dedim 50 tl yatırdılar direk çekebilir 1 kilo et yiyebilirsiniz dediler sağolsunlar
Kardeş bakiye olarak mı eklendi yoksa bonus hareketlerinemi yansıdı.buyrun bonus eklendi
ben 2 saat önce uye oldum yatiririm da yok ama bonus aldimDeneme bonusu almamış olacaksın yada yatırımın olacak şart bu
Şakaydı Kardeşim Ama Adamlığın Yeter Cümle Aleme Sağolasınnn ...KARDEŞ AÇIK ADRESİNİ VER BEN SANA YOLLAYACAĞIM.KOMŞUSU AÇ İKEN KENDİSİ TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR.
ekranda direk 10.0 yaziyodu vallaKardeş bakiye olarak mı eklendi yoksa bonus hareketlerinemi yansıdı.
Sİtenin kendi 10 tl bonusu var onu yedirmediler inşallah sanaekranda direk 10.0 yaziyodu valla
baktim simdi gecmise dair bonus hareketi bulunmamaktadır diyor direk bakiye olarak yuklemislerKardeş bakiye olarak mı eklendi yoksa bonus hareketlerinemi yansıdı.
yok baktım bonus hareketim yok normal bakiye ye eklemislerSİtenin kendi 10 tl bonusu var onu yedirmediler inşallah sana
bu gece saat 23 gibi uye oldum yani saat once ve yatırım da yapmadım bonus yüklendi banaBENİM DURUMDA OLANLAR BEKLEMESİNLER
Merhaba bayram bonusu herkese mı yoksa deneme bonusu alanlara yok mu
00:29
Deneme bonusu aldıysanız ve en az kez yatırım yaptıysanız da alabilirsinzi efendim
00:30
Yatırım yok
00:30
Yatırım yapmadım alamıyorum uyum şimdi ben
00:32
Deneme bonusu aldıysanız ve yatırım yoksa alamazsınız