- 137
- 19
- 18
Yatırdılar beyler yardırın çekim sınırı da yok
Boş konuşmuyoruz sadece bunu anlatmak istiyoruz seninde paylaştığın gibiBos konusmayin yatirima gerek yok
Bize vermezLer kardeş boşversoruyu değiştiriyorum o zaman bu siteden daha önce deneme bonusu almış olan ve hesaplarına 10 lira yatanlar cevaplarsa sevinirim daha önce yatırımınız var mıydı
ben 2 saat önce uye oldum yatiririm da yok ama bonus aldim[/QUdeneme almadığını için önceden alsaydın alamazsın yatırım yoksa deneme almadığını icin
Bonus talebi uzun süredir sonuçlanmayan arkadaşlar desteğe bağlanıp aksama elbette olabilir hesapla ilgili bir sorun varsa kontrolünü sağlarsanız meşgul etmeyeyim ben sizi dedim ilgilendiler. Benzer taktikle işleminizi belki daha hızlı sonuçlandırabilirsiniz.
evet benım vardı abısoruyu değiştiriyorum o zaman bu siteden daha önce deneme bonusu almış olan ve hesaplarına 10 lira yatanlar cevaplarsa sevinirim daha önce yatırımınız var mıydı
lan yatırım yapmamıs ama DENEME BONUSU ALMAMIS DIYO deneme bonusu almamıs dıyo almıs dese neyseDaha fazla bos yapmayin bence Mod bunlari bi banla ya yanlis yonlendiriyolar milleti.
bak orda ne yazıo yatırım yapmamış deneme bonusu almamış yani deneme bonusu almamışsan ve para yatırmamışsan alabiliosun dio ayriyeten deneme bonusu almışsan ve yatırım yapmışsan yine alıosun ayriyeten deneme bonusu almamışsan ve yatırım yapmışsan yine alıosun ama DENEME BONUSU ALMIŞSAN ve YATIRIMIM YOKSA bu arkadaşlara kol saati veriyoruz diolar ben alamadık kendimden biliyorum rolex marka kol saati verdiler puahhahhaDaha fazla bos yapmayin bence Mod bunlari bi banla ya yanlis yonlendiriyolar milleti.
Yatirim yapmadan deneme bonusu almayan yararlanamiyomuslan yatırım yapmamıs ama DENEME BONUSU ALMAMIS DIYO deneme bonusu almamıs dıyo almıs dese neyse