- 56,651
- 30,839
- 113
Aynen sende top toplayici olurdun puahhaja futbola bu alaka düzeyinleOrtada Semih sağında sully solunda sen kesin Avrupa şampiyonu olurduk
Aynen sende top toplayici olurdun puahhaja futbola bu alaka düzeyinleOrtada Semih sağında sully solunda sen kesin Avrupa şampiyonu olurduk
Görende herkes iyi oynadı Semih kötü oynadı anasını satayım defans hattı götünü kaldırana kadar 2 gol yedikNeden bazı futbolcuları gerektiğinden fazla abartiyoruz mesela Semih kilicsoy bana göre hiçbir özelliği olmayan bı futbolcu bianda aguero yapıyoruz milli takım hassasiyeti olduğu için birazda sinirlendim bu konuyu açtım yani kaliteli bir futbolcu olmamasına rağmen tepkilerle milli takıma geldi
İrfan Salihi çıkar iyi kadroBenim kadrom da
Mert
Zeki kerim ahmetcan ferdi
Salih hakan
Irfan arda kenan
Barış
Önümüzde daha yeni Arda Güler örneği olduğu için birileri Semih'i de hemen o kılıfın içine sokup pazarlayarak yolunu bulmaya çalışıyor ama göz var izan var.Aynen katılıyorum, tabi ki gönül ister bi süperstar edasıyla show yapsın , o yaşta oynayan da oynuyor bazı futbolcular dunyada örneklerini gördük
Tamam kardeşim kapalı diyorsan kapalıdır.Ne alaka 3 5 milyon bu sene takim berbat olmasina ragmen cok iyi performans gosterdi.. semih besiktasta degilde bir anadolu takiminda olsa agzinizin suyu akardi bizde biliyoruz herhalde dhaa genc olgunlasmasi lazim ama mevcut kadroda forvet oynayacak en dogru isim semih konu tartismaya kapali
Birbirinden bambaşka özelliklere sahip 2 oyuncu benzetme saçmaÖnümüzde daha yeni Arda Güler örneği olduğu için birileri Semih'i de hemen o kılıfın içine sokup pazarlayarak yolunu bulmaya çalışıyor ama göz var izan var.
Bak belki 30 yaşına geldiklerinde Semih'in kariyeri Arda'dan daha iyi bile olur şu an onu kimse bilemez ama şu an aynı kategoride değiller yani, çok bariz.
La genç yetenek pazarlamasından bahsediyorum zaten oyuncuların birbiriyle tabii ki alakası yok.Birbirinden bambaşka özelliklere sahip 2 oyuncu benzetme saçma
Aynen harfi harfine katılıyorum, zamanında kamptan u-21 e gonderdiklerinde anasını zkmdkleri kaldı montella nin, şimdi hazirlik maçında oynattı ki,kimse harcadı etti diyemesin diye, zaten turnuvada 1 dk bile süre vermzÖnümüzde daha yeni Arda Güler örneği olduğu için birileri Semih'i de hemen o kılıfın içine sokup pazarlayarak yolunu bulmaya çalışıyor ama göz var izan var.
Bak belki 30 yaşına geldiklerinde Semih'in kariyeri Arda'dan daha iyi bile olur şu an onu kimse bilemez ama şu an aynı kategoride değiller yani, çok bariz.
Cenk mecburi kadroda vasatın vasatıydı bu sezon izlerken çok sövdük ama santrfor eksikliği varOlan bu çocuğa oldu.
ÇÖP OĞLU ÇÖP CENK kadro'da
30 maçta 1 gol atan BErtuğ kadro'da
Sonra Neden Milli takımı seçmiyorlar.
Siktiğmin menajerleri yüzünden
Cenk birde çıkmış açıklama yapıyor bu sene gol attım ondan alınacağımı biliyordum 55 maçta 11 gol amk
55 maçta büyük takımda 11 gol atan forvet s.gitsin ptt'de top koşturrsun
Tineri çok çektimLa genç yetenek pazarlamasından bahsediyorum zaten oyuncuların birbiriyle tabii ki alakası yok.
Kardeşim sen ekmeğe peppe derken benim futbol yeteneğim konusulurdu belki futboldan soğudum senin kadar maçta izlemiyorum ancak herşeyi iyi gözlemlerim semihi gözlem altına alarak bu söylemlerde bulundumAynen sende top toplayici olurdun puahhaja futbola bu alaka düzeyinle
aynen öyle valla milli takim bu şekilde yonetildi mi basari gelmez cenki seneye takimda dahi tutmam milli takima aldilarOlan bu çocuğa oldu.
ÇÖP OĞLU ÇÖP CENK kadro'da
30 maçta 1 gol atan BErtuğ kadro'da
Sonra Neden Milli takımı seçmiyorlar.
Siktiğmin menajerleri yüzünden
Cenk birde çıkmış açıklama yapıyor bu sene gol attım ondan alınacağımı biliyordum 55 maçta 11 gol amk
55 maçta büyük takımda 11 gol atan forvet s.gitsin ptt'de top koşturrsun
Eksikliğini dolduracak topcuydu işteCenk mecburi kadroda vasatın vasatıydı bu sezon izlerken çok sövdük ama santrfor eksikliği var
Ben de memnunum bu maçta oynatmasından. Burada gaza gelmiş kara kartallarımız konuşur ama medyadaki ısmarlama haber/yorum giren lavuklar turnuvada susacak en azından.Aynen harfi harfine katılıyorum, zamanında kamptan u-21 e gonderdiklerinde anasını zkmdkleri kaldı montella nin, şimdi hazirlik maçında oynattı ki,kimse harcadı etti diyemesin diye, zaten turnuvada 1 dk bile süre vermz
Cenk'ten geçti kanka oynayacağı takım ya kasımpaşa yada Antalya'dır.aynen öyle valla milli takim bu şekilde yonetildi mi basari gelmez cenki seneye takimda dahi tutmam milli takima aldilar
Yav o kadar kisi yazdi hic dedin mi acaba yanilabilir miyim bir baktin mi semihin 1 2 golünü izledin mi cok kaliteli daha 18 yasinda bir genc neyini yediremiyon aguero diyorsak aguero mu oldu adam makarasindayiz ama çok kaliteli topcu 1 2 macinii 90 dk izle anlarsinKardeşim sen ekmeğe peppe derken benim futbol yeteneğim konusulurdu belki futboldan soğudum senin kadar maçta izlemiyorum ancak herşeyi iyi gözlemlerim semihi gözlem altına alarak bu söylemlerde bulundum