Adam tam kara kartal beyler kafası havalarda uçuyor.Onur bulut > kerem
O zaman emre mor oynasın ondan daha iyi top süreni yok Türkiye'deYeter artar kardeşim bı futbolcu top surmesiyle bile kendini belli eder
Abartmayin ya agueoro denen adam son 20 yılın en iyi forvetlerindenAguero Semih inşallah gider ama bana o izlenimi vermedi
Rasim Ozan Kütahyalı and sully bu ikisiyle futbol tartışılmazBen futbol seviyorum izlemeyi seviyorum elhamdülillah beşiktaşlıım takımın yarıs çöp bizim tarihin en kötü kadrosu ama semihi forvet sıkıntın varken kadroya almak zorundasın en iyi sezonunu oynadı bence necipi almalısın orkun yedekte süründü kadro dışı kaldı salih özcan ne yapmiş bu sene ama salih uçanın hırsı bu takıma lazımdı milli takımda beşiktaş düşmanlığı yıllardır var
Oooooo tinercileeer geldiAdam tam kara kartal beyler kafası havalarda uçuyor.
Emre morda beyin eksik beyin olmadimi yetenek bosO zaman emre mor oynasın ondan daha iyi top süreni yok Türkiye'de
Sen de iyi geyiğindesin haabi koycan milli takımın başına jose morinyoyu bak napıyor
valla doğru söylüyorum bu teknik adamdan bi bok olmaz ustaSen de iyi geyiğindesin ha
Abartiyorlar maalesef semihin boyu kısa diye aguero sandılar uzun olsaydı İbrahimoviç derlerdi ah şu BeşiktaşlılarAbartmayin ya agueoro denen adam son 20 yılın en iyi forvetlerinden
Anlıyorum kral ben seni blokladım Allah’a emanet olİlkkez izledim
Üzüldüm sendeAnlıyorum kral ben seni blokladım Allah’a emanet ol
Aynen katılıyorum, tabi ki gönül ister bi süperstar edasıyla show yapsın , o yaşta oynayan da oynuyor bazı futbolcular dunyada örneklerini gördükBeyler turnuvaya gidiyoruz şakası kalmadı.
Semih'i şu hâliyle milli takıma ittire kaktıra sokanların tek derdi ezkaza bir gol atsa da 3-5 milyon fazla cukkalasak diye düşünmeleri.
Avrupa'ya transferini yapsın tecrübelensin sonraki turnuvaya baştacı olur ama şimdi oynatmak en başta kendisine zarar.
18'inde bir çocuğun bu seviyede oynaması için Arda Güler soğukkanlılığına ihtiyacı var ve o Semih'te yok. Ki bu normal bir şey. İstisna olan Arda.
Ne alaka 3 5 milyon bu sene takim berbat olmasina ragmen cok iyi performans gosterdi.. semih besiktasta degilde bir anadolu takiminda olsa agzinizin suyu akardi bizde biliyoruz herhalde dhaa genc olgunlasmasi lazim ama mevcut kadroda forvet oynayacak en dogru isim semih konu tartismaya kapaliBeyler turnuvaya gidiyoruz şakası kalmadı.
Semih'i şu hâliyle milli takıma ittire kaktıra sokanların tek derdi ezkaza bir gol atsa da 3-5 milyon fazla cukkalasak diye düşünmeleri.
Avrupa'ya transferini yapsın tecrübelensin sonraki turnuvaya baştacı olur ama şimdi oynatmak en başta kendisine zarar.
18'inde bir çocuğun bu seviyede oynaması için Arda Güler soğukkanlılığına ihtiyacı var ve o Semih'te yok. Ki bu normal bir şey. İstisna olan Arda.
Ortada Semih sağında sully solunda sen kesin Avrupa şampiyonu olurdukNe alaka 3 5 milyon bu sene takim berbat olmasina ragmen cok iyi performans gosterdi.. semih besiktasta degilde bir anadolu takiminda olsa agzinizin suyu akardi bizde biliyoruz herhalde dhaa genc olgunlasmasi lazim ama mevcut kadroda forvet oynayacak en dogru isim semih konu tartismaya kapali