Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milli Takım

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,010
17,312
113
Keremin istatistiklerini yazsan kral.
Kerem mbappe değil ama müthis ozellikleri de var.
Bence gsde ilk 11 oynamaz şu forumuyla ama takımda kalsın da isterim yunus emin bayram hatta erencan gibi
Matematik diye bir şey var sonuçta
Keremin kaçırdığı ve içine ettiği pozisyonların istatistiğini tutsak emin ol attığı golleri vs 4-5e katlar

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,653
3,675
113
Madem başlıkta ergen ergen takımcılık oynanıyor, yapalım bakalım.

Onun bunun sağa sola açtığı telefonlarla alınan 2 isim var kadroda. Samet ve Semih. Buna rağmen başlıkta Beşiktaş düşmanlığı diye ağlayan bir tip var ajshssbbabh

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,439
7,858
113
Aytaç kara ya yazık ettiler,adam efsane bi sezon geçirdi,en azından aday kadroya cagrilmaliydi, tek suçu 4 büyüklerde olmamak

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,990
1,524
113
Merih Demiral ve Samet akaydın ptt topçusu...! Semih'in daha çok pişmesi lazım ilk maç stres diyeceğim ama milli maçlar stres kaldırmaz.
Kerem yine her zaman ki gibi şut çalışmamış kazma.
Milli takımın 11'i
Kaleci : Mert
Defans : Kaan Sağ bek , Ahmetcan - Abdülkerim Stoper , Ferdi Sol bek
Orta saha : Sağ açık Arda Güler , Ortada Hakan ve İsmail y. Önünde Orkun , Sol açık Kenan Yıldız
Forvet : Barış alper.
Can uzun ve Oğuz aydın'a büyük ayıp edildi.
Cenk tosun gibi veteran 55 maçta 11 gol atan adamı alıyorlar
32 maçta 19 gol atan genç yetenek Can uzun yok
Ama Aynı takımdan sırf tepkiler yüzünden 38 maçta 12 gol atan Semih'de alınıyor.
Ayrıca şunu'da ekliyim Yunus akgün ve Bertuğ neden çağrıldı milli takıma ?
28 maçta 1 golü var Bertuğ'un?
Yunus desen futbolu unutmuş :)

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,439
7,858
113
Merih Demiral ve Samet akaydın ptt topçusu...! Semih'in daha çok pişmesi lazım ilk maç stres diyeceğim ama milli maçlar stres kaldırmaz.
Kerem yine her zaman ki gibi şut çalışmamış kazma.
Milli takımın 11'i
Kaleci : Mert
Defans : Kaan Sağ bek , Ahmetcan - Abdülkerim Stoper , Ferdi Sol bek
Orta saha : Sağ açık Arda Güler , Ortada Hakan ve İsmail y. Önünde Orkun , Sol açık Kenan Yıldız
Forvet : Barış alper.
Can uzun ve Oğuz aydın'a büyük ayıp edildi.
Cenk tosun gibi veteran 55 maçta 11 gol atan adamı alıyorlar
32 maçta 19 gol atan genç yetenek Can uzun yok
Ama Aynı takımdan sırf tepkiler yüzünden 38 maçta 12 gol atan Semih'de alınıyor.
Herşeye katılıyorum,tek eksik Aytaç Kara da cagrilmaliydi

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,647
22,900
113
Sully dayı sen çok iyi yorumcusun futbolla aran baya iyi
Ben futbol seviyorum izlemeyi seviyorum elhamdülillah beşiktaşlıım takımın yarıs çöp bizim tarihin en kötü kadrosu ama semihi forvet sıkıntın varken kadroya almak zorundasın en iyi sezonunu oynadı bence necipi almalısın orkun yedekte süründü kadro dışı kaldı salih özcan ne yapmiş bu sene ama salih uçanın hırsı bu takıma lazımdı milli takımda beşiktaş düşmanlığı yıllardır var

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,090
2,634
113
Ben futbol seviyorum izlemeyi seviyorum elhamdülillah beşiktaşlıım takımın yarıs çöp bizim tarihin en kötü kadrosu ama semihi forvet sıkıntın varken kadroya almak zorundasın en iyi sezonunu oynadı bence necipi almalısın orkun yedekte süründü kadro dışı kaldı salih özcan ne yapmiş bu sene ama salih uçanın hırsı bu takıma lazımdı milli takımda beşiktaş düşmanlığı yıllardır var
senin daşaklarını yesinler abim boşver büyükekşi bjkyi sevmiyor