- 22,968
- 20,895
- 113
Yaz bebeğim vascom de hamam yaz oglum kasa sana bagli
Farketmemıstır seni fedoo bak cetonun sesı cıkmıyor koymus bakıye nın yarısınıSino bugün bı bize almadı sigara canı sağolsun bakalım gün olur devran döner
Yok kumarcinin parası kumarcida bir gece kalirmis bizde kumarciyiz yarında bizde olur o emenet para kimdeyse düdük onda madem sen deme ben derim zamanı gelince kime ne soyleneceksevalla bişe diyemem
Bu rakamlara en fazla sinerji yapabiliriz enişte bizi aşan rakamlar bunlarİnş gelir yuksek girmiş valla inş atar gt vasco
Sino ya laf yok toprama yıkarım forumuYok kumarcinin parası kumarcida bir gece kalirmis bizde kumarciyiz yarında bizde olur o emenet para kimdeyse düdük onda madem sen deme ben derim zamanı gelince kime ne soylenecekse
Yaaa bırak 3k parayı slotta 10 betten ceviren adamsın sen sana sinek vızıltısı gelır bu rakamBu rakamlara en fazla sinerji yapabiliriz enişte bizi aşan rakamlar bunlar
Benlik bişe yok fedo bana kızmaYok kumarcinin parası kumarcida bir gece kalirmis bizde kumarciyiz yarında bizde olur o emenet para kimdeyse düdük onda madem sen deme ben derim zamanı gelince kime ne soylenecekse
Eyvallah enişte biz kimseye laf edecek kudrette değiliz de bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır biz tanımadığımız insanlara bile sigara ikram ederizSino ya laf yok toprama yıkarım forumu
Sinan biliyon bi muhabbet vardır atamamıstır yoksa sıkıntı yapmaz 30 40Eyvallah enişte biz kimseye laf edecek kudrette değiliz de bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır biz tanımadığımız insanlara bile sigara ikram ederiz