Enişte vaziyet senin durumlar iyi değil konuyu açan @Mkrc53 kuponu yapan da o arkadaş vasco de gama maçına i.y 1.5 üstü 1100 TLSinerjiyle oynatan site varmı hiç bir bilgim yoktu bu konuda link at bakem bi sinerji kuponuda biz yapak
Yiyemedik ki ölelim looo ayıpsın@Asci55 tek yıyen tek ölür birdaha demıyecegım sana bu ata sözümüzü
Birlikte oynayalım bir funEsli oynadik esim cok kotuydu herkes tek oynasak 1. Oliyodum 😁
Enişte kafayı yediEnişte vaziyet senin durumlar iyi değil konuyu açan @Mkrc53 kuponu yapan da o arkadaş vasco de gama maçına i.y 1.5 üstü 1100 TL
Gremio maçına i.y 2.5 üstü 200 TL gol bekliyoruz hedef 4 k kazanırsa 4 arkadaşa 25 verecek ben o kazanınca dan sonraki kazanan adaylardan olmak için mücadele veriyorum şuan
Bir paket sigaranı alırım dost ödünçYiyemedik ki ölelim looo ayıpsın
Ödül 25 mi bolsans lar arkadasa 25 attımı 22.küsür gecıo fixdenEnişte vaziyet senin durumlar iyi değil konuyu açan @Mkrc53 kuponu yapan da o arkadaş vasco de gama maçına i.y 1.5 üstü 1100 TL
Gremio maçına i.y 2.5 üstü 200 TL gol bekliyoruz hedef 4 k kazanırsa 4 arkadaşa 25 verecek ben o kazanınca dan sonraki kazanan adaylardan olmak için mücadele veriyorum şuan
Sabah sino aldı bizede sagolsunBir paket sigaranı alırım dost ödünç
Yaaa bırak sımdı hep aynı teraneler sonra bakıyom beklemede acmıs ascıYiyemedik ki ölelim looo ayıpsın
Sorma mevzuya direk daldı okumuyorsa beni linç edecek olsa senden habersiz rol açtığımız bakimidir enişteEnişte kafayı yedi
Metematik zehir eniştenin vallahiÖdül 25 mi bolsans lar arkadasa 25 attımı 22.küsür gecıo fixden
la oraya geldin kazanırsak etiketle yazdın son para orda gitti işteYaaa bırak sımdı hep aynı teraneler sonra bakıyom beklemede acmıs ascı
Sino bugün bı bize almadı sigara canı sağolsun bakalım gün olur devran dönerSabah sino aldı bizede sagolsun
valla bişe diyememSino bugün bı bize almadı sigara canı sağolsun bakalım gün olur devran döner