UzaYuzde yuz kirmiziyi vermedi simonsa oruspu cocuuuu
Sen gidip yonetseydin niye teknik direktör olmadınElimizdeki maçı verdik..
80'den sonra giren oyuncuları 60-65 lerde alsa bu maç bizimdi nasıl teknik direktörsün namussuz herif
Türkiye çok iyi yere gelirdi de attığı adımlar yanlış bir kere Türkiye milli takıma italyan teknik direktör ne alaka 😡😡
Mert biraz kivransaydi alirdi kirmiziyi benceBune la buuu sarı mı bu şimdi Ekli dosyayı görüntüle 569741
Bu adam adanada cok deisik top oynatiyordu milli takima gelince mal mal isler yapmaya basladi.mudahale edildigi dogru olabilirBen anlamıyorum gerçekten turkiye kadrosu bura bile mucize diyenler var . Burası da basari diyenler var.... Türkiyenin kadrosu kötü filan değil genç ve çok güzel kadroydu ısrarla tff nin oynattığı 11 yüzünden elendik . Maça forvetsiz çıkmak nedir abi ? Ya maçta 2 kez baskın oynadık adamlar nefes alamadı arda ileri gelin dedikçe ardayı köşeye çağırıp uyardı. Yazık günah ya
Yani şu maçta Barışa laf atan insan... Hayret verici kanka besiktasli misin?Abi barış a bir tek bizim ailemi ayar oldu 13 kez buluşup hepsini kaptırdı adam ya bir tane süt bir tane adam geçme yok nasıl dayandı buna 90 dakika , Kenan saha da yok daha erken cikarsna şunu. Çok pisi pisine gitti maç gram haketmedi adamlar ya
Maçın en kötüsü malesef mert muldurYani şu maçta Barışa laf atan insan... Hayret verici kanka besiktasli misin?
Dostum burası milli tskim kulüp değil az biraz milli olun ne fener gs Kenan hakan Salih OrkunYa işte diyorum sırf fenerle galatasaray kadrosu disinda oynatmamaya direttiler resmen oynadigimiz maclara bak barış alperin ne katkısı olmus cenk semih neden hic oynatilmadi defans oyuncularinin attığı şans golleriyle geldik buraya kadar zaten
Güzel yorum. 0 forvetle oynatması büyük hataydı. Yazık oldu takımaarkadaşlar bu maç tartışmasız montellaya yazar bakın kiminiz sans diyorsunuz kiminiz farklı şeyler ya bakın Ferdi barış ve Arda nin dışında top oynayan yok ayrıca montella arkadaşım 2 1 yenik durumdasın senin elinde semih cenk ve Kerem var ya dakika 80 olmuş sen forvet alıyorsun ya arkadaşım senin elinde forvet var ben 40 yaşındayım hayatımda hiçbir futbol maçında forvet olmadan top oynayan takım görmedim cenkin ve semihin yerinde olsaydım maça çıkmazdım hiçbir maçta forvetle oynamadı montella ya böyle birsey olurmu ya barış forvet değil arda forvet değil senin forvetin cenk ve semih hiç kimseyi yerinde mevkisinde oynatmıyor acayip inat bir teknik direktör oynamayan topçuyu neden oynatiyorsun niye değiştirmiyorsun
2.gol de mert müldürün hatası var evet ama o topu orada o şekilde uzaklastıran essek kimse o asıl suclu. takım hucuma cıkacakken terste kaldılar birden tüm savunmacılar mal olduİnanılmaz üzüldüm ya hakikaten kac senedir ilk kez bu kadar içten yaşadık milli takımı ama bu gerizekalı hoca maç kazandıkça kendini haklı gördü 5 maçın 5 inide forvet siz çıktı sanki mükemmel top oynuyormuşuz gibi Gürcistan macını son dakıka Samete carptıda kazandık cek macında adamlar 80 dakıka 10 kısı oynadı 90 da kontradan attık yendik zar zor Portekiz Macı zaten tam Bi rezaletti Avusturya Macı malum mert topu cıkarmasa uzatmada kesin elenirdik bu Maca gelicek olursak da dakıka ya 70e kadar bizim gibi cok güzel izledi sağolsun ilk gol abdulkerime yazar bombos kafa vurdurdu adama ki ben normalde cok begenirim onu ama gs de Oynadıgı topun yarısını oynamadı milli takımda ikinci gol de tamamen mert müldüre yazar adam arkasından gelip gol attı biraz ayık olup erkenden farketip topu kornere falan atması lazımdı neyse bu vesileyle büyükeşki ve hamit te defol gider insallah
Weghourst savunmanın dengesini cok bozdu ilk yarı hatasızdı savunma neredeyse ikinci yarı çok hata yaptık2.gol de mert müldürün hatası var evet ama o topu orada o şekilde uzaklastıran essek kimse o asıl suclu. takım hucuma cıkacakken terste kaldılar birden tüm savunmacılar mal oldu