- 26,399
- 28,122
- 113
Reis Burdaki herkes senden birşeyler almıştır burda olanlardan çekiliş yap kimse üzülmesin 😁
4 de ben dimi3.kiși @İskorpit
@SAMET11000 @bayforvet21 @İskorpit ōzelden papara yazsın
reco bize yok bu gece
@SAMET11000 @bayforvet21 @İskorpit ōzelden papara yazsın
Takibe değil insiyatife bakıyor . Bayforvetin 1 tane mesajı yok adama odul var . Kesesine bereket ne diyelimreco bize yok bu gece
Boyle konusursaniz bir daha kupon atmam @Shellac beni bilir hic almayan Lara atarim genelde. Sana daha once attim geçmiş mesahlardan resim atayim. Istersen insanin huzurunu bozmayin gece geceTakibe değil insiyatife bakıyor . Bayforvetin 1 tane mesajı yok adama odul var . Kesesine bereket ne diyelim
mesaj atana ödül var dememiş ki kardeşim içinden kim geçiyorsa ona verebilir lütfen böyle konularda parayı vereni darlamayın böyle vermeyebilir de içinden geliyor veriyor bu tarz yorumlarınızı okurken cidden üzülüyorum belki ihtiyacın var olabilir ama lütfen böyle davranmayın yazdığıma darılma seni kırmak değil amacım dost iyi forumlarTakibe değil insiyatife bakıyor . Bayforvetin 1 tane mesajı yok adama odul var . Kesesine bereket ne diyelim
Kötü birşey demedim sadece keşke başta belirtseydin . İnsanlar takip etti çünkü kusura bakma tekrardanBoyle konusursaniz bir daha kupon atmam @Shellac beni bilir hic almayan Lara atarim genelde. Sana daha once attim geçmiş mesahlardan resim atayim. Istersen insanin huzurunu bozmayin gece gece
Yok estağfurullah sadece düşüncem öyleydi kusura bakmayinmesaj atana ödül var dememiş ki kardeşim içinden kim geçiyorsa ona verebilir lütfen böyle konularda parayı vereni darlamayın böyle vermeyebilir de içinden geliyor veriyor bu tarz yorumlarınızı okurken cidden üzülüyorum belki ihtiyacın var olabilir ama lütfen böyle davranmayın yazdığıma darılma seni kırmak değil amacım dost iyi forumlar
Kötü birşey demiyorum neden yanlış anlasiliyorum
sen bunu dedin ya daha alanlar takip etmez maçlarını emin olCEKIM gelsin atlas Dan devam. Edecegim bu sefer takip edip almayan Lara verecegim. Dostlar Ben adaleti saglamaya calisiyorum forumda herkes. Nasiplensin diye. Cikmayan uzulmesin kuponlardevam