Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mountblade / Gece Seans / Gelirse Șans Parası

Kupon Miktarı
317
Kupon Oranı
2.86

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,399
28,122
113
Reis Burdaki herkes senden birşeyler almıştır burda olanlardan çekiliş yap kimse üzülmesin 😁

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
CEKIM gelsin atlas Dan devam. Edecegim bu sefer takip edip almayan Lara verecegim. Dostlar Ben adaleti saglamaya calisiyorum forumda herkes. Nasiplensin diye. Cikmayan uzulmesin kuponlardevam

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Başkan eline sağlık döktürmüşsün gene valla, baştan sonra okudum. Biliyorsun sen bu işi ;)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Takibe değil insiyatife bakıyor . Bayforvetin 1 tane mesajı yok adama odul var . Kesesine bereket ne diyelim
mesaj atana ödül var dememiş ki kardeşim içinden kim geçiyorsa ona verebilir lütfen böyle konularda parayı vereni darlamayın böyle vermeyebilir de içinden geliyor veriyor bu tarz yorumlarınızı okurken cidden üzülüyorum belki ihtiyacın var olabilir ama lütfen böyle davranmayın yazdığıma darılma seni kırmak değil amacım dost iyi forumlar

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Boyle konusursaniz bir daha kupon atmam @Shellac beni bilir hic almayan Lara atarim genelde. Sana daha once attim geçmiş mesahlardan resim atayim. Istersen insanin huzurunu bozmayin gece gece
Kötü birşey demedim sadece keşke başta belirtseydin . İnsanlar takip etti çünkü kusura bakma tekrardan

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,399
28,122
113
Kazanan arkadaşlar a bol şans Ali reis güzel iş yapıyorsun Paylaşmak güzeldir hepinize hayırlı geceler kazancınız bol olsun

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
mesaj atana ödül var dememiş ki kardeşim içinden kim geçiyorsa ona verebilir lütfen böyle konularda parayı vereni darlamayın böyle vermeyebilir de içinden geliyor veriyor bu tarz yorumlarınızı okurken cidden üzülüyorum belki ihtiyacın var olabilir ama lütfen böyle davranmayın yazdığıma darılma seni kırmak değil amacım dost iyi forumlar
Yok estağfurullah sadece düşüncem öyleydi kusura bakmayin