Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mountblade / Gece Seans / Gelirse Șans Parası

Kupon Miktarı
317
Kupon Oranı
2.86

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Gondermedigim kişilere atiyorum ki herkes. Nasiplensin diye @Desstrection beni baskasiyla karistirma. Lutfen. Cok Kazanırsam. Sana yine atarim bneim icin para onemli değil dostluk onemli
Az öncede bir konuda yaşadım bi olay kupon wonluyor adam gol olmadan 1 dk önce geliyor bol sans yazıyor ve ödül ona cikiyorum benim zoruma giden bu . Şenlik bı durum değil yine kusura bakma

Masic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,624
2,066
113
kaç gündür takipteyim hala faydalanamadım ama yılmak yok alana kadar :)

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Az öncede bir konuda yaşadım bi olay kupon wonluyor adam gol olmadan 1 dk önce geliyor bol sans yazıyor ve ödül ona cikiyorum benim zoruma giden bu . Şenlik bı durum değil yine kusura bakma
Dost bayforvet e zaten sozum vardı Samet dun cok takip etti İskorpit ile o yuzden oncleik onlara verdim. Kazanalım yine atarim dert etme Ben her gun para kazaniyorum zaten
Ihtiyacın varsa bu kadar cok atayim sana da para lafini etme yeterki.

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
senin burada ki amacın insanlardan ödül kazanmak mı yoksa forumda vakit geçirmek mi güzel kardeşim kafanda bunu netleştirirsen canın sıkılmaz 1 dk önce gelmesi 1 saat önce gelmesi neyi değiştirir ki ?

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Dost bayforvet e zaten sozum vardı Samet dun cok takip etti İskorpit ile o yuzden oncleik onlara verdim. Kazanalım yine atarim dert etme Ben her gun para kazaniyorum zaten
Ihtiyacın varsa bu kadar cok atayim sana da para lafini etme yeterki.
Var ama gerek yok teşekkür ederim

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,399
28,122
113
Yahu 3.5 lira için birbirinizi kırmayın Boşver in genler uzatmayın Yakısmaz size

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
senin burada ki amacın insanlardan ödül kazanmak mı yoksa forumda vakit geçirmek mi güzel kardeşim kafanda bunu netleştirirsen canın sıkılmaz 1 dk önce gelmesi 1 saat önce gelmesi neyi değiştirir ki ?
Eğri oturup doğru konuşalım . Forumun amacı ne insanlar neden burada hadi bana de ki para için gelmedik