- 7,354
- 1,766
- 113
Liste nede erdal bey pardon abuzer komurcu
Eniste maxwin nasil kacti gordun mu gitti 250kYav suat potansıyel görmedi konuda dede çeviriyordu devam ediyo suan replay attı bana onu izliyorum
Ah be kral bende de tablet var Samsung öyle Google bile giremiyorumGüncelleme almiyor dost zor ayakta duruyor ne güncellemesi
Kesene berekt dost iyi gecekrAbuzere gerekli kişileri attım hesabımdan atıcam mecburen ve ben kaçıyorum 10 dolandır yüzde 12 de şarj her an gidebilr
Kesene bereketAbuzere gerekli kişileri attım hesabımdan atıcam mecburen ve ben kaçıyorum 10 dolandır yüzde 12 de şarj her an gidebilr
Kesene bereket dost çek paranı yarın güzel bir 2 adımla hedefe ulaşırsınAbuzere gerekli kişileri attım hesabımdan atıcam mecburen ve ben kaçıyorum 10 dolandır yüzde 12 de şarj her an gidebilr
Kesene bereket kanka gelsede gelmesede bizeAbuzere gerekli kişileri attım hesabımdan atıcam mecburen ve ben kaçıyorum 10 dolandır yüzde 12 de şarj her an gidebilr
kaçarak düşersin dostAbuzere gerekli kişileri attım hesabımdan atıcam mecburen ve ben kaçıyorum 10 dolandır yüzde 12 de şarj her an gidebilr
Şanslı rakamlar nelerAz sonra soyle bisey yapacaz
Ekli dosyayı görüntüle 486816
Yetişkin bir maho avına dm den yaklaşır dostKonuda maho yok hic bi is rasgitmiyor elektrik yok sarj yok 2 saat yok
Lan 😊😀Az sonra soyle bisey yapacaz
Sabaha demezsin insallah attığımiz adamlarda benden cok para var diye dost. Yeme parayi dikkat etAbuzere gerekli kişileri attım hesabımdan atıcam mecburen ve ben kaçıyorum 10 dolandır yüzde 12 de şarj her an gidebilr
Gitti o zaman lahmacun firini deseneAz sonra soyle bisey yapacaz
Kesene bereket kankaAbuzere gerekli kişileri attım hesabımdan atıcam mecburen ve ben kaçıyorum 10 dolandır yüzde 12 de şarj her an gidebilr
Dm atamiyor artik dost kendine attiriyor baskan dm atmasini engellemisYetişkin bir maho avına dm den yaklaşır dost
Uyuya kalmışım dost kusura bakma tebrikler konu kitlenmiş burdan yazdım der
Geldi mi ödülünKesene bereket dost @MR.YK