10 ar dolar mı dost doğru mu anladık 12 kişiye 10 ar dolar anladım ben söz ağızdan bi kere çıkarAbuzere gerekli kişileri attım hesabımdan atıcam mecburen ve ben kaçıyorum 10 dolandır yüzde 12 de şarj her an gidebilr
10 ar dolar mı dost doğru mu anladık 12 kişiye 10 ar dolar anladım ben söz ağızdan bi kere çıkarAbuzere gerekli kişileri attım hesabımdan atıcam mecburen ve ben kaçıyorum 10 dolandır yüzde 12 de şarj her an gidebilr
Ödül mü hani nerde nolur söyleyinGeldi mi ödülün
Ben de öyle okudum10 ar dolar mı dost doğru mu anladık 12 kişiye 10 ar dolar anladım ben söz ağızdan bi kere çıkar
Hayır dost genede teşekkür etmek istedimGeldi mi ödülün
Bi abuzer biliyor bi allah gfgfÖdül mü hani nerde nolur söyleyin
Yok bitcoin eniste keelle basi 1 tane10 ar dolar mı dost doğru mu anladık 12 kişiye 10 ar dolar anladım ben söz ağızdan bi kere çıkar
Mechul orasiListede kimler var ona göre bekleyelim beyler
KesinlikleListede kimler var ona göre bekleyelim beyler
4.5 dost demiş liste tahminimce su sekildirListede kimler var ona göre bekleyelim beyler
Tamam kanka bekliyoruz seni 👍🏼Yav liste miste yok bi durun aw münakaşa ediyoz ayarliycz bekleyin bi
Şanslı kim evcil hayvan ismi gibi4.5 dost demiş liste tahminimce su sekildir
Enişte
Novasky
Butra
Joe
Şanslı
😂
Teşkilat üyeleri he 😀4.5 dost demiş liste tahminimce su sekildir
Enişte
Novasky
Butra
Joe
Şanslı
😂
Evcil hayvanın vardı onun ismi şanslıydı tek taşak dogmusttu dost o aklıma geldi listeye ekledim 😂Şanslı kim evcil hayvan ismi gibi
dost ne teşkilatı o isimler bi kartel ordusu çökerticekler forumu yakındaTeşkilat üyeleri he 😀