- 4,173
- 3,016
- 113
EvetCanlıya yazdım dedi usd'ye Geç gts'ye gir dedi Gates 1000 mi bu
EvetCanlıya yazdım dedi usd'ye Geç gts'ye gir dedi Gates 1000 mi bu
Bunu bakırköy deliler hastanesine yatırın acilen hea amq forumdaki tüm üyelikler benim hesabımErnsezer34 bununla aynı kişi siteden engelleyin bunları tamamen
Oyuna girdi bunu verdi kardeşim Ekli dosyayı görüntüle 634615
Gelince nasıl haberimiz olucakki reis ihtiyaç olmasada beklemem yemin ederimReisler kusura bakmayın bankadan payfixe attım düşmedi henüz payfixe çok yorgun olan yatsın gelince atarım benim için farketmez hepsini dagitcam zaten
Dm lik durum yok kardeşim 6/7 kişi seçtim pay edeceğim o kişilere beni biliyon dm pek sarmiyor özel dostlarım dışında o kişilere dm atcamSen dm ac burda konusu olmasın dost para muhabbetıne donuyo konu
Yazcam 6/7 kişiye dm denGelince nasıl haberimiz olucakki reis ihtiyaç olmasada beklemem yemin ederim
👍Dm lik durum yok kardeşim 6/7 kişi seçtim pay edeceğim o kişilere beni biliyon dm pek sarmiyor özel dostlarım dışında
max win mi aldın at bi 3 5 k %100 faizle ayın 20sinde ödemeni yapayimReisler kusura bakmayın bankadan payfixe attım düşmedi henüz payfixe çok yorgun olan yatsın gelince atarım benim için farketmez hepsini dagitcam zaten
dost bence belirle kisileri istersen dm.den ulaş papara veya payfix işte numaraları al atarsın gelince mantıklı degilmiReisler kusura bakmayın bankadan payfixe attım düşmedi henüz payfixe çok yorgun olan yatsın gelince atarım benim için farketmez hepsini dagitcam zaten
Ağa kim bari paylaş ta ona göre beklerizDm lik durum yok kardeşim 6/7 kişi seçtim pay edeceğim o kişilere beni biliyon dm pek sarmiyor özel dostlarım dışında
Eklendi dedi namussuz karı eklenmemiş Gates bine girdim sıfır
Dost ben beklimmi gideyimmiDm lik durum yok kardeşim 6/7 kişi seçtim pay edeceğim o kişilere beni biliyon dm pek sarmiyor özel dostlarım dışında o kişilere dm atcam
Bi sıktır gidin başka yerde iş başvurusu yapin mk bonus için bilgi topluyoruz bütün yazilarcdize size ait
açık açık söylüyor kardeşim düşmemiş payfix diye ihtqycın varsa bekleyeceksin yoksa uyuGelince nasıl haberimiz olucakki reis ihtiyaç olmasada beklemem yemin ederim
Ben varmiyimAğa kim bari paylaş ta ona göre bekleriz
Ne hikayeler gördük makine dostulan o o evladı dolandırıcı mı cıktı? Bundan 1 ay kadar once doner yicem muhtarlıgın wifisine baglanıyorum abi dedi 200 mü 300 mü ne attim vay anasını
Sen de dmn kapat herkes dm atar sanaBeyler dm atacağım kişiler payfix' yazsın ben atayim payfixe düşünce bu en uygunu sanirim
Aynen öyle dost mantıklı olanBeyler dm atacağım kişiler payfix' yazsın ben atayim payfixe düşünce bu en uygunu sanirim