- 4,174
- 3,017
- 113
Bildirimler deEklendi mi Nasıl nerede görebiliyoruz
Bildirimler deEklendi mi Nasıl nerede görebiliyoruz
Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir ara vbete de muhabbeti vardı Benden de aynı şekil benim adrese at istiyorsan güvenirsen sana göndereyim falan diyordu Yanılmıyorsam bu kişiBeni tanıyan kimse yok burda
YokBildirimler de
Bakın bo aynı kişi isim değiştirmişNe ayni sahsı amk iyice deli yaptın kendini mal ben genel olarak herkese Belge yolluyorlar dedim yarin öbür gün başlarına bu millet iş alır diye dedim sizofrenmisin senn
Ne ayni sahsı amk iyice deli yaptın kendini mal ben genel olarak herkese Belge yolluyorlar dedim yarin öbür gün başlarına bu millet iş alır diye dedim sizofrenmisin senn
millet brlge gonderiyorya sen ne iş yapiyon burdaNe ayni sahsı amk iyice deli yaptın kendini mal ben genel olarak herkese Belge yolluyorlar dedim yarin öbür gün başlarına bu millet iş alır diye dedim sizofrenmisin senn
Mesajları aynı değil admin harici isim değiştiremezBakın bo aynı kişi isim değiştirmiş
Şizofren misin sen deli nasıl isim değişeyimBakın bo aynı kişi isim değiştirmiş
Kim naptiysa da iyi yapmış sana senin gibi deli daha fazlasını hakkediyorBakın bo aynı kişi isim değiştirmiş
Ernsezer34 bununla aynı kişi siteden engelleyin bunları tamamenBakın bo aynı kişi isim değiştirmiş
Vay mKim naptiysa da iyi yapmış sana senin gibi deli daha fazlasını hakkediyor
ödenen geldiyse dostOyuna girdi bunu verdi kardeşim Ekli dosyayı görüntüle 634615
Reisler kusura bakmayın bankadan payfixe attım düşmedi henüz payfixe çok yorgun olan yatsın gelince atarım benim için farketmez hepsini dagitcam zatenexelans arkadaşın dediği gibi sabah oldu gönlünden geçenlere ver bence işine baksın dost herkes yanlis anlamada
Canlıya yazdım dedi usd'ye Geç gts'ye gir dedi Gates 1000 mi buMesajları aynı değil admin harici isim değiştiremez
Tebrikler KralOyuna girdi bunu verdi kardeşim Ekli dosyayı görüntüle 634615
Sen dm ac burda konusu olmasın dost para muhabbetıne donuyo konuReisler kusura bakmayın bankadan payfixe attım düşmedi henüz payfixe çok yorgun olan yatsın gelince atarım benim için farketmez hepsini dagitcam zaten
Ağa bu kadar bekledim yani beklerim ben atacaksanReisler kusura bakmayın bankadan payfixe attım düşmedi henüz payfixe çok yorgun olan yatsın gelince atarım benim için farketmez hepsini dagitcam zaten
Hiç uykumuz yok sabaha kadar buradayız😃😃😃Reisler kusura bakmayın bankadan payfixe attım düşmedi henüz payfixe çok yorgun olan yatsın gelince atarım benim için farketmez hepsini dagitcam zaten