- 904
- 148
- 43
Bişey sorucam
Kimliğimi onaylatirken sürekli dönüyor belgeyi yuklemiyor. Nedenini bilen varmi
Sag üstte tiklican ayarlar sonra genel yazan yere tikla burasi acilacakDogrulamayi nerden yapiyorsunuz cikmiyor bendeEkli dosyayı görüntüle 634758
Taamdır dost telefonu doğrulayımTamamini ver kurusuna kadar bjrde e posta telefon dogrula
boyut buyuk ss al kirp kimlik kalacak sekilde olurBişey sorucam
İlk iki adım yeterli 3 ve 4 gerek yok
Teşekkürlerboyut buyuk ss al kirp kimlik kalacak sekilde olur
Direk SS alıp kırpma yaptımkimliği png uzantılı mı ekledin
Eyvallah dost bu sefer onayladılarTamamini ver kurusuna kadar bjrde e posta telefon dogrula
Olmadi yapamadım heralde. Neyse sağlık olsunboyut buyuk ss al kirp kimlik kalacak sekilde olur
Yok kimlik yeterlisadece kimlik yüklersek oluyor mu ? yoksa ikametgah falan da yükledin mi
bonus etkinleştirildi diye bildirim gelmiş. Ana ekranda USDT seçiyorum oyuna girerken de USDT seçiyorum ama oyunda spin çıkmıyor.Yok kimlik yeterli
Ben de direkt cikti dost bilmiyorum f5 at bekle biraz tanımlanır eski dede değil 1000 r giriyorsun di mibonus etkinleştirildi diye bildirim gelmiş. Ana ekranda USDT seçiyorum oyuna girerken de USDT seçiyorum ama oyunda spin çıkmıyor.
evet usdt 1000 e giriyorum bekleyelim birazBen de direkt cikti dost bilmiyorum f5 at bekle biraz tanımlanır eski dede değil 1000 r giriyorsun di mi
Ne kadar sure de onaylandi dostbonus etkinleştirildi diye bildirim gelmiş. Ana ekranda USDT seçiyorum oyuna girerken de USDT seçiyorum ama oyunda spin çıkmıyor.
anında geçiyor para biriminizi usdt olarak onaylayınevet usdt 1000 e giriyorum bekleyelim biraz
kimlik 2 dk sürmediNe kadar sure de onaylandi dost
evet para birimim usdt ama oyuna girince görünmüyor bekleyeyim biraz belki düzeliranında geçiyor para biriminizi usdt olarak onaylayın