doğruBu belge yuklendi sistem tarafından size bilgi verielecek diyor doğrumu
Öder dost Tebrikler güzel günlerde kullan557 dolar çekim talebi verdim , 1 saat oldu öder mi acaba
Aynı bende de öyle yuvarlak dönüyor sadeceBelgeleri Yükledim submit diyom donup duruyor neden acaba
Dosyayı küçült bende aynısı oldu PDF yükledim gene dönüyordu dosyayı küçült dum kabul etti şimdi telegram destek kontrol ediyorBelgeleri Yükledim submit diyom donup duruyor neden acaba
eyvallah oldu aga yükledi şimdi teşekkurlerDosyayı küçült bende aynısı oldu PDF yükledim gene dönüyordu dosyayı küçült dum kabul etti şimdi telegram destek kontrol ediyor
telegram desteğin kullanıcı adı ne dostumDosyayı küçült bende aynısı oldu PDF yükledim gene dönüyordu dosyayı küçült dum kabul etti şimdi telegram destek kontrol ediyor
oyuna girince bonus var mı haber eder misineyvallah oldu aga yükledi şimdi teşekkurler
Reis ben yeni yükledim telegramdan yazdım hemen onayladı bonusu eklediolm dün geceden beri bekliyorum onaylanmadı canlıya baglanın diyenler canlı yok nerden baglancaz
MrGamb Destektelegram desteğin kullanıcı adı ne dostum
Reis USD yazıyor sadece oyna girerken bende ilk çıkmadı öyle yapınca ciktiTether seçiniz Gates Of Olympus 1000 oyununa giriş sağlayarak karşınıza gelen cüzdanı USD seçiniz bonusunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz Bol şanslar dilerim .
Bunu yapıyorum gene de bonus yok bildiğimizi unutturacaklar Tether ana sayfada gene USDH T sembolü değil mi
hem ana sayfada usdt hem oyuna girerken usdt seçmedin mi ?Reis USD yazıyor sadece oyna girerken bende ilk çıkmadı öyle yapınca cikti
Dosyayı PNG yapıp küçültme yaptım hala dönüyorDosyayı küçült bende aynısı oldu PDF yükledim gene dönüyordu dosyayı küçült dum kabul etti şimdi telegram destek kontrol ediyor
Aldım 6 dolar çıktı dusurdumAman kanka ciddiye almayın şaka yaptım. Benim yüzümden kimlik göndermeyin vebalini alamam 🤣