Atalım miYa beyler boş işlerle uğraşmayın bana özelden yazan 10 kişiye 150 TL nakit atıcam sağlam para koydum arkadaşlara hediyem olsun ilk 10 kişi dostlar ıban atın
yazdı gitti bende yazıyım buraya gelin bana dm atın herkese 1000 TL verecemAtalım mi
Değişik yapmışlar evetYok aga yok naparsam yapayım yüklenmiyor bu kimlik canlı destekte tarayıcı geçmişi temizleyen başka bişey demiyor
mobilde dene ss al resmi öyle yukle oluyorYok aga yok naparsam yapayım yüklenmiyor bu kimlik canlı destekte tarayıcı geçmişi temizleyen başka bişey demiyor
Kimlik fotonun ss lerini al . Onları yükleYok aga yok naparsam yapayım yüklenmiyor bu kimlik canlı destekte tarayıcı geçmişi temizleyen başka bişey demiyor
Bende oda olmuyor network hatası veriyormobilde dene ss al resmi öyle yukle oluyor
mobilde dene ss al resmi öyle yukle oluyor
Teşekkür ederim vallaha ya, bunu yapınca oldu.Bende oda olmuyor network hatası veriyor
La nasıl yaptın bende hala aynı hataTeşekkür ederim vallaha ya, bunu yapınca oldu.
iyi foruma üye olmayı becerebilmissin reisBECEREMEDOM NALET OLSUN YOK PFF YOK PFG HASIKTIR LAN MULLER UGRAS UGRAA SALAK ETTINIZ BIZI
Tamam hallettimTeşekkür ederim vallaha ya, bunu yapınca oldu.
Aldığım ekran görüntüsünü neredeyse sadece kimlik kalacak kadar kırptım. Onun haricinde ekstra bir şey yapmadım.La nasıl yaptın bende hala aynı hata