- 4,539
- 3,406
- 113
ilk 2 sini yapsan yeterliArkadaşlar sadece kimlik on ve arka yüzü mi eklenecek diğer istenenler gonderelimmi adres kayıt istiyor falan filan
ilk 2 sini yapsan yeterliArkadaşlar sadece kimlik on ve arka yüzü mi eklenecek diğer istenenler gonderelimmi adres kayıt istiyor falan filan
Sen iste mrgamb sitesini sana alayım sadiyecim
Reis bu kimliği nasıl yüklücem hata veriyo hepilk 2 sini yapsan yeterli
Reis okuduğum yorumlara göre önce kimliği çek sonra o fotoyu kimliğin ss al ve iyice tam ekrana sığacak şekilde kırp oluyorBu kimliği nasıl yüklücem kırptım yaptık yok hata veriyo
Yaptım da yok network hata bişeyler yazıyoReis okuduğum yorumlara göre önce kimliği çek sonra o fotoyu kimliğin ss al ve iyice tam ekrana sığacak şekilde kırp oluyor
Dostum para birimin bitcoinde gözüküyor. Onu usdt yap. Sonra sayfayı yenileyip oyuna tekrar gir.Bana doğrulama yaptıktan sonra böyle bir mesaj geldi fakat oyuna giriyorum yok birsey ne yapmam lazım acaba arkadaşlar
Kanka kimlik yüklüyorum hata veriyo ne yapmam lazımWayfi den deneyin oluyor birde mozilla
Dost paribu felan yokmu110 dolar var hesab açamadım dolar hesabı hangisi acilcak yardımcı olun
Paribu varda dogrulama yapmıyorDost paribu felan yokmu
Kimlik fotorafini kirp büyük olmasınKanka kimlik yüklüyorum hata veriyo ne yapmam lazım
Kırptım sıfıra sıfır yaptım yinede hata veriyoKimlik fotorafini kirp büyük olmasın
Knka btc olarak degil usdt olarak oyuna girmye calis ole yaparsan oyunda gozukurBana doğrulama yaptıktan sonra böyle bir mesaj geldi fakat oyuna giriyorum yok birsey ne yapmam lazım acaba arkadaşlar