- 1,366
- 738
- 113
Kyc yapamayan varmı benim gibi hala dönüyor
Aynısı bende yaşıyorum Canlı destek belge yuklememissijiz diyorJpg denedim olmadı PNG de olmadı pdfde olmadı hala dönüyor
cekımı ne ıle yaptın hocamdun gece eklendı 40 dolar yaptım az once cektım 10dkda geldı para
Hala dönüyor yuvarlak bendeAynısı bende yaşıyorum Canlı destek belge yuklememissijiz diyor
Dost once kimligin fotosunu cek sonra o fotodan ekran goruntusu al daha sonra ekran fotosunu kimlik kalacak sekilde kirp o sekilde yaptim ben olduHala dönüyor yuvarlak bende
Harbi saniyesinde oldu he teşekkürlerDost once kimligin fotosunu cek sonra o fotodan ekran goruntusu al daha sonra ekran fotosunu kimlik kalacak sekilde kirp o sekilde yaptim ben oldu
Eyvallah sonunda olduDost once kimligin fotosunu cek sonra o fotodan ekran goruntusu al daha sonra ekran fotosunu kimlik kalacak sekilde kirp o sekilde yaptim ben oldu
Sürekli yenile tekrarla işlemi 5 saniyede olmazsa tekrar yapHala dönüyor yuvarlak bende
Knka ben yaptım benimde önce olmamıştıKyc yapamayan varmı benim gibi hala dönüyor
tethetcekımı ne ıle yaptın hocam
Ne kadar sürede onaylandiArkadaşlar onaylandı belgelerimde spin eklendi diyor çıkmıyor tether mi yapıyorduk
Yapabiirsin dost26 dolar yaptım bakiyeyi slotta çekim yapabilirmiyim acaba canlı desteğe sorucam çok sıra var