Binance tr hesabina cek ordan kendi banka hesabina cekArkadaşlar çekimi nasıl yapıyoruz biri yardımcı olsun be
paribu hesabı actım ama nasıl cekecegimi bilmiyorumBinance tr hesabina cek ordan kendi banka hesabina cek
Hala devam veriyor mu bedava deneme bonusuBinance tr hesabina cek ordan kendi banka hesabina cek
Cüzdan kismina gir yatir kismina tikla ustd seç orda sana bi kod cikacak Tr20 olduguna dikkat et onu kopyala siteye gir cekim kismina kodu yapıştır cekim verparibu hesabı actım ama nasıl cekecegimi bilmiyorum
EdiyoHala devam veriyor mu bedava deneme bonusu
Peki nasıl doğrulamayı yapıyoruz
Ne kadar çekim verdinÖdemedi sjsjsjsjs
Kral bişey soracam bu deneme bonusu yazısını nasıl yapacam bir site atacam diyelim bir türlü bu sarı deneme bonusu şeyini bulamıyorumYukarıdan USTD bölümüne geç oyuna gir.
SBu siteyi 40 yıl arasam bulamam bunu yazan arkadaş avcunu yalarsın kyck bilgisiymiş buna kimlikmi verilir orusbu cocugu
Ne dedi destek bağlandın mi ilk zamanlar baya ödeme yaptı milleteUlan ilk defa sevindim deneme bonusundan iyi kazandım diye. İlk defa 250x verdi dede. Onda da çekimi iptal edip bakiyeyi sildiler. Güleyim mi üzüleyim mi bilemedim
Ekli dosyayı görüntüle 636791
ip yalanı dedi hesabımı kapatamadı çünkü multi değilim. odemeyi yaptilar simdi aliyolar demek ki boş site kısacasıS
Ne dedi destek bağlandın mi ilk zamanlar baya ödeme yaptı millete
Yazık olmuş 11 k ilaç olurduip yalanı dedi hesabımı kapatamadı çünkü multi değilim. odemeyi yaptilar simdi aliyolar demek ki boş site kısacası