- 8,050
- 3,507
- 113
Rıdvan kardeşime sponsor olun geçen 3 dakikada yattı bugün rekor kıracağız 4 dakika olacak puahahahaha
Afiyet olsun deriz dostO şimdi viskisini yudumluyordur yanıda karidesle
Biz 1903 ten beri dostAma ben 2022 yılından beri takipteyim biliyorsun dost
İnşallah sağayağımİnşallah seçilenler başarılı olur
Ben ezelden beridirBiz 1903 ten beri dost
Hakkaniyet var ise secilirim şimdi liste gözümun önünde bakacaazz 😁😂Secılırsenn olabılır ama SECILIRSEN 😂
Daha maç şimdi bittiAz sabır adam çekim yapsın bir
Adamla dalga geçme lan sana biz Taner54 diyor muyuz çabuk adamdan özür dile beni oraya getirtmeİnşallah sağayağım
Hakkaniyet varsa listede 6 veya 7 . Kişi oluyorsun be dostum ))Hakkaniyet var ise secilirim şimdi liste gözümun önünde bakacaazz 😁😂
Kısıler yanlıs olabılırLan şaka Maka geçende böyle roll muhabbeti oldu tek adımda yattı millet stresi fazla galiba jsjajsjs
Reco beni secerde basariesam roll sende bir de butracim 😂
Önemli olan başarılı rolculer olması dost ki herkes faydalanabilsin genelde ilk adimdan yatıyorlar o sıkıntı altı üstü iki başarılı adım atıp sonrakine sans cereceksinizHakkaniyet var ise secilirim şimdi liste gözümun önünde bakacaazz 😁😂
Biz de seni hatırlatalım mi dost ne dersin 😁😁Adamla dalga geçme lan sana biz Taner54 diyor muyuz çabuk adamdan özür dile beni oraya getirtme
Tm dirSimdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok