- 74,905
- 26,912
- 113
2.lıstedesın sana gelırmı suphelıReco beni secerde basariesam roll sende bir de butracim 😂
2.lıstedesın sana gelırmı suphelıReco beni secerde basariesam roll sende bir de butracim 😂
TmmdirSimdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok
@Aktas25 aman diyim dostum sağlam gel 😂Simdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok
Solayağım kim dayiSimdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok
Kesene bereket kazanan arkadaşlara TebriklerSimdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok
Vay amk e bizSimdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok
Helal soydaş yine yargı dagitiyorsu. Kesene bereketSimdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok
@heineken00 badi sendeyizTmmdir
Geçen söz verdin hala bekliyoruz2 adim ortalama 1700,2000 arasi ypar ok
Belediye başkanlığına ikinci listeden aday olmuş gibi hissettim dost pyahah2 adim ortalama 1700,2000 arasi ypar ok
Sırada degilizki zaten mk elendik 🤣Bize sıra gelene kadar akşamı bulur herkese iyi forumlar
Yolun açık olsun dostBize sıra gelene kadar akşamı bulur herkese iyi forumlar
Sanmiyorum2.lıstedesın sana gelırmı suphelı
Maçı beraber secebiliriz.@heineken00 badi sendeyiz
Bakarz usta sen yatrm yapMaçı beraber secebiliriz.
Bol şans dostum kazan kaybet önemli değil bu iş şans işi tamamen herhangi bir sorumluluk hissetmeTm dir
Tm dir knk teşekkür ederimBol şans dostum kazan kaybet önemli değil bu iş şans işi tamamen herhangi bir sorumluluk hissetme