- 19,288
- 9,849
- 113
İyi geceler kanka yat uyu bekleme bosverGüldük eğlendik. Güzel sohbet oldu. Herkes bir gün güzel kazançlar elde eder ve bu illetten kurtulur umarım . Herkesin gönlünce olması dileğiyle iyi geceler
İyi geceler kanka yat uyu bekleme bosverGüldük eğlendik. Güzel sohbet oldu. Herkes bir gün güzel kazançlar elde eder ve bu illetten kurtulur umarım . Herkesin gönlünce olması dileğiyle iyi geceler
İyi geceler ihtiyarGüldük eğlendik. Güzel sohbet oldu. Herkes bir gün güzel kazançlar elde eder ve bu illetten kurtulur umarım . Herkesin gönlünce olması dileğiyle iyi geceler
Dm atcaktik neyse byby bir kişiyi eksilttik dostlarGüldük eğlendik. Güzel sohbet oldu. Herkes bir gün güzel kazançlar elde eder ve bu illetten kurtulur umarım . Herkesin gönlünce olması dileğiyle iyi geceler
Adam şuan viskisini yudumluyor sende 5 aylık kola iç hayat mı bu32 sayfa olmus la 1 ıncı sayfadan berı sınerjııı
bızdekı sans bu ıste kod kovaladık olmadı baska bısey yaptık olmadı bıde bu olmazsa bız daha ne yapalımAdam şuan viskisini yudumluyor sende 5 aylık kola iç hayat mı bu
6 yıldır açık dm dost . Atacak olan atar. Hadi eyvallah 🤣🤣Dm atcaktik neyse byby bir kişiyi eksilttik dostlar
Lütfen benden uzak dur hayatın kurumuş bizide kurutmabızdekı sans bu ıste kod kovaladık olmadı baska bısey yaptık olmadı bıde bu olmazsa bız daha ne yapalım
Sen de birsey beğenmiyorsun. Nasil bal porsugusun. Balı güveç e koysam gene yemen lazım. Aç kalda git dolaptaki bayramdan kalan kolayı iç hamsili pasta gibi. Aklın başına gelir belkiSen canını sevmiyon herhalde ballı köfte mi olur
Erkenden koddan bir sey vurup kahvaltı yapsam aldırmadığım kod kalmaz da aç ayı zor oynuyorbızdekı sans bu ıste kod kovaladık olmadı baska bısey yaptık olmadı bıde bu olmazsa bız daha ne yapalım
İyi geceler dostGüldük eğlendik. Güzel sohbet oldu. Herkes bir gün güzel kazançlar elde eder ve bu illetten kurtulur umarım . Herkesin gönlünce olması dileğiyle iyi geceler
Arabayin tekerleğine uçan kafa atıyım da gorsenSen de birsey beğenmiyorsun. Nasil bal porsugusun. Balı güveç e koysam gene yemen lazım. Aç kalda git dolaptaki bayramdan kalan kolayı iç hamsili pasta gibi. Aklın başına gelir belki
Genelde son cumle gerçekleşiyor abi ona göre hareket etBı hesap yaptım da aklım şaştı..şimdi 5 ay hiç maaşıma dojunmasam..5ay sonra 50kyi bu tür maça basıp 3.bucuk aylık maaşı kazansam ,,ne mutlu olurdum dedim ...sonra kupon yatarsa bı 5 aydaha ne pok yerim dedim ))
Hemen dostNeyse hadi iyisiniz @Malatyali44 a fix atin ilk 4 kisi sadece
Ben sana atarımNeyse hadi iyisiniz @Malatyali44 a fix atin ilk 4 kisi sadece
Onu yıllardır yiyoz aynenGenelde son cumle gerçekleşiyor abi ona göre hareket et