- 12,347
- 7,908
- 113
Bana fixinizi şifreniz ile birlikte dm yollayın. En kısa sürede geri hesaplarınız iade edilecektir.Neyse hadi iyisiniz @Malatyali44 a fix atin ilk 4 kisi sadece
Bana fixinizi şifreniz ile birlikte dm yollayın. En kısa sürede geri hesaplarınız iade edilecektir.Neyse hadi iyisiniz @Malatyali44 a fix atin ilk 4 kisi sadece
Gözleri karardı@MR.YK cekımde sorun mu oldu dost
3 yıl hapis hayırlı olsun şimdiden 🤣Bana fixinizi şifreniz ile birlikte dm yollayın. En kısa sürede geri hesaplarınız iade edilecektir.
telefona bakmaktan oluyor bıraz yaGözleri karardı
Bırakkkk şimdiiiiiiiiiGidecem gidemiyorum muhabbet sardı 🤣
Dün biri vardi chavo mu neydi ona yaz o direkt atarBana fixinizi şifreniz ile birlikte dm yollayın. En kısa sürede geri hesaplarınız iade edilecektir.
Benimle kafa buluyor bu yaw ))))Neyse hadi iyisiniz @Malatyali44 a fix atin ilk 4 kisi sadece
Bizde eledik bı kişiyi diye sevindiydik hevesimizi kursağınızda birakmaGidecem gidemiyorum muhabbet sardı 🤣
Yok dost valla ( dm bekliyorum) muhabbet çok iyiBırakkkk şimdiiiiiiiii
Sahiydi dayo ama sen bana yazdin adres yanlis yavBenimle kafa buluyor bu yaw ))))
Sahi sandım dddD
Bizde eledik bı kişiyi diye sevindiydik hevesimizi kursağınızda birakma
Lütfen lütfen nolur yalvarırım gitt
HATIRLAMIYORUMSenii ormanıma ceo ypcm
Bu Sefer güldürmedi dost .HATIRLAMIYORUM
Deliler hastanesinde bir deli arkadaşına peygamber olduğunu söyler, arkadaşı da ona inanmaz. - "Oğlum" der, "kafayı yedik de bu kadar da değil." Daha sonra bir diğer arkadaşının yanına gider ve der ki: - "Hasan peygamber olduğunu iddia ediyor". Bunun üzerine diğer arkadaşı: - "Yalan, çünkü ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum."
Kime yazacaktım..en yakın caddede sen varsın..iki kilometre koşmak daha iyi ddSahiydi dayo ama sen bana yazdin adres yanlis yav
Ben seni CEO yptim hadi iyisin gene akşam yemeğinde piton varHATIRLAMIYORUM
Deliler hastanesinde bir deli arkadaşına peygamber olduğunu söyler, arkadaşı da ona inanmaz. - "Oğlum" der, "kafayı yedik de bu kadar da değil." Daha sonra bir diğer arkadaşının yanına gider ve der ki: - "Hasan peygamber olduğunu iddia ediyor". Bunun üzerine diğer arkadaşı: - "Yalan, çünkü ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum."
Neyi alayım bilgecan dedeALSANAAAA