- 10,743
- 6,633
- 113
Keloglan al bu elmayı yeNeyi alayım bilgecan dede
Keloglan al bu elmayı yeNeyi alayım bilgecan dede
Yok bana yıllanmış kola ver ihtiyarKeloglan al bu elmayı ye
Elma olsa duramaz o baldircandirKeloglan al bu elmayı ye
1.5lıtre kalmıs oda bıttı bı dayıYok bana yıllanmış kola ver ihtiyar
Pirlo hatırladığım tek şey bu aramızda kalacaktı ddDHATIRLAMIYORUM
Deliler hastanesinde bir deli arkadaşına peygamber olduğunu söyler, arkadaşı da ona inanmaz. - "Oğlum" der, "kafayı yedik de bu kadar da değil." Daha sonra bir diğer arkadaşının yanına gider ve der ki: - "Hasan peygamber olduğunu iddia ediyor". Bunun üzerine diğer arkadaşı: - "Yalan, çünkü ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum."
Bu kadar aptal olursa insanimiz, Milleti bilinçlendiren adamı bile dolandırıcı yapar bizim milletDün biri vardi chavo mu neydi ona yaz o direkt atar
Kolay paranın çok sıkıntısı olur açgözlü olmaya gerek yokBu kadar aptal olursa insanimiz, Milleti bilinçlendiren adamı bile dolandırıcı yapar bizim millet
Dmler guncellemede galiba dost yanmıyorsu dm gelsede uyusak be
Bağımlılık denilen illet her şeyi yaptırıyor dost.Kolay paranın çok sıkıntısı olur açgözlü olmaya gerek yok
Bende öyle düşünüyorumDmler guncellemede galiba dost yanmıyor
İyi gecelerHerkese iyi geceler muhabbet iyi hoştu herkesin eline emeğine sağlık
Selametle kardeşim..Herkese iyi geceler muhabbet iyi hoştu herkesin eline emeğine sağlık
Yok be ihtiyar hesap kiralamanın kolay paradan başka mantığı olamaz hayatınla kumar oynuyorsun 3 sene az değilBağımlılık denilen illet her şeyi yaptırıyor dost.
Dagilakmi ddDDagitim yok dedik ya la saka mi sandiniz
Trx tron çekimde en fazla 1tron alıyor oda 6/7/8/9/10 TL kesio en fazkaCoin çekim de en mantıklısı hangisi sizce dostlar bilen birisi dese
@MR.YK aha dayiya sorun bana inanmiyorsaniz. Soyle dayi buyurDagitim yok dedik ya la saka mi sandiniz