En basından bari takipte olan kişiler var 😀😀😀😀😀En basindan beri takipte olan yok dagitim olmsinn bence hakeden yok
En basından bari takipte olan kişiler var 😀😀😀😀😀En basindan beri takipte olan yok dagitim olmsinn bence hakeden yok
Gelemeden dagirimin derdine dusmemek lazjm zaten sacma sapan roll sahibi karari verir istedigini yapar boşa laga lugaya gerek yok yok hakmis hukukmus ulan kumarci adamin konustugu seyelre bak haram helal puahhaha🤣🤣 Dağıtım iptal olacak son 3 sayi gelmiyor
Mesela sen dimi 🤣🤣En basından bari takipte olan kişiler var 😀😀😀😀😀
Bırbırınıze kırıcı konusmayın 100 lıra ıcınYok reis bu çapulcu arkadaşlarını yalamaya gelmiş laf anlamaz salla
Kardo suvat iyidir be şakasına takılıyor benceYok reis bu çapulcu arkadaşlarını yalamaya gelmiş laf anlamaz salla
Kanka birkaç gündür takip ediyorum . Her yere yamyam gibi atlıyor . Ha susayım dedim bu sefer lafı bize soktu . Kimseye kuruş faydası dokunmaz. Burada adamlık dersi verir . Neyse cevap vermeyeceğim artık. Gerekli zamanda bu mesaj ile cevap vereceğim ben onaBosver la ugrasma
Zaten rolcu istediği şekilde dağıtır 2 tarafta boşuna polemik yapiyorGelemeden dagirimin derdine dusmemek lazjm zaten sacma sapan roll sahibi karari verir istedigini yapar boşa laga lugaya gerek yok yok hakmis hukukmus ulan kumarci adamin konustugu seyelre bak haram helal puahhaha
Ben kimseyi kirmiyirim 100 lirami ver gidicem 🤣🤣Bırbırınıze kırıcı konusmayın 100 lıra ıcın
Sen takip et bos bos konusma işine bak hadi bom bos bir karaktersin bir hicsinYok reis bu çapulcu arkadaşlarını yalamaya gelmiş laf anlamaz salla
Hahaha nereye atlamışım abisi gostersene bir tane atladığım yer klavye delikanlısi seniKanka birkaç gündür takip ediyorum . Her yere yamyam gibi atlıyor . Ha susayım dedim bu sefer lafı bize soktu . Kimseye kuruş faydası dokunmaz. Burada adamlık dersi verir . Neyse cevap vermeyeceğim artık. Gerekli zamanda bu mesaj ile cevap vereceğim ben ona
Reıs 10 sayfana baktım hıc roll acmamıssın para yok sanaBen kimseyi kirmiyirim 100 lirami ver gidicem 🤣🤣
Dost son adımdayızKatılım var mı dost @butragueno 🤔
Horoz grup sevmezmıymıs reısTavuklar birbirine giriyormus horozun önüne ben yatacam yok ben yatacam diye. Horoz demis ki bir tane cukum var hanginizi isterse.
Son adımsa severiz 😁😁Dost son adımdayız
Bolsans reis takip edip kaçalım koktu burasıBu da son adım