Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2000 Hedef 4.5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,268
1,590
113
Daha koskoca ikinci yarı var herkes katılsın 😁😁

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,520
4,235
113
Bu arada kartal bilmem ne arkadaş için de söylenilen şey doğru. Roll yok çekiliş yok nerede bir roll var nerede bir çekiliş var kendisi orada. Birde burda savunduğu şeyi keşke kendisi yapsa geçmiş bir zamanda sonradan gelip hak talep ettiğini kendim biluyorjm:)

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,229
13,901
113
Bombos insan takma bile bir skim bildigi yok
Konuyu kapattım kardo bu bizlerden birinin konusunda illa denk gelir. 3-5 saati gösteririm ben. İnsan gibi söylese eyvallah da . Yok adam olsan yok kucağımda gezdiririm.
Cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur.
Hz. Ali
🤐🤐🤐

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,229
13,901
113
Bu arada kartal bilmem ne arkadaş için de söylenilen şey doğru. Roll yok çekiliş yok nerede bir roll var nerede bir çekiliş var kendisi orada. Birde burda savunduğu şeyi keşke kendisi yapsa geçmiş bir zamanda sonradan gelip hak talep ettiğini kendim biluyorjm:)
Dur kardo seni ben getirdim zannedecek şimdi. Doğruyu kabullenmek yerine hakaretle karşılık veriyor 🤣

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,651
1,739
113
Daha 10 gün önce 12 kişiye 200 dağıtım var @Mayko78 hocam sahitsin bu arkadaşa gereken cevabı verirsin

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,505
30,674
113
Işte kafa yok yok arakadas kayirdi yok o bu ak adama para atiuosun roll aciyor sizin gibi cukkalamiyor

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,413
871
113
Beyler sakin la boş boş yorum yapmayın da gece gece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...