- 5,783
- 1,644
- 113
Ben kombine kupon yapıyorum kral daha dün Avrupa ligine 2 çekiliş açmıştım da genelde tutmuyor benimkilerReıs 10 sayfana baktım hıc roll acmamıssın para yok sana
Ben kombine kupon yapıyorum kral daha dün Avrupa ligine 2 çekiliş açmıştım da genelde tutmuyor benimkilerReıs 10 sayfana baktım hıc roll acmamıssın para yok sana
Lan klavyede yqzarsin iste manyak herif @Shellac cevap verelim mi ayni sekilde ?Dediğim gibi yanımda olsan kucağımdaydin şimdiye
Bol sansBu da son adım
Konuyu kapattım kardo bu bizlerden birinin konusunda illa denk gelir. 3-5 saati gösteririm ben. İnsan gibi söylese eyvallah da . Yok adam olsan yok kucağımda gezdiririm.Bombos insan takma bile bir skim bildigi yok
Reıs aynı sekıl olmasın pozsiyonu değiştirLan klavyede yqzarsin iste manyak herif @Shellac cevap verelim mi ayni sekilde ?
Daha iyi bakmanı oneririmReıs 10 sayfana baktım hıc roll acmamıssın para yok sana
Dur kardo seni ben getirdim zannedecek şimdi. Doğruyu kabullenmek yerine hakaretle karşılık veriyor 🤣Bu arada kartal bilmem ne arkadaş için de söylenilen şey doğru. Roll yok çekiliş yok nerede bir roll var nerede bir çekiliş var kendisi orada. Birde burda savunduğu şeyi keşke kendisi yapsa geçmiş bir zamanda sonradan gelip hak talep ettiğini kendim biluyorjm
Daha 10 gün önce 12 kişiye 200 dağıtım var @Mayko78 hocam sahitsin bu arkadaşa gereken cevabı verirsinBu arada kartal bilmem ne arkadaş için de söylenilen şey doğru. Roll yok çekiliş yok nerede bir roll var nerede bir çekiliş var kendisi orada. Birde burda savunduğu şeyi keşke kendisi yapsa geçmiş bir zamanda sonradan gelip hak talep ettiğini kendim biluyorjm
10 kısıye 1000 nedır tamam sen kazandınDaha iyi bakmanı oneririm
Bol sansBu da son adım
Reis cevap verme bunlara alayı keko klavye delikanlısi sallaDaha iyi bakmanı oneririm
Işte kafa yok yok arakadas kayirdi yok o bu ak adama para atiuosun roll aciyor sizin gibi cukkalamiyorBu arada kartal bilmem ne arkadaş için de söylenilen şey doğru. Roll yok çekiliş yok nerede bir roll var nerede bir çekiliş var kendisi orada. Birde burda savunduğu şeyi keşke kendisi yapsa geçmiş bir zamanda sonradan gelip hak talep ettiğini kendim biluyorjm
Dayı ben katıldım gitti 😁😁 konu sahibi gerek görmezse vermesin sıkıntı yok kuponu tutsun daDur kardo seni ben getirdim zannedecek şimdi. Doğruyu kabullenmek yerine hakaretle karşılık veriyor 🤣
En çok sen takip ettin tamam altın madalya sana verilsinKufredip hakaret edip @Shellac 3-4 saat takip ettiğimiz konuda seni mı etiketliyor hocam ?
Napcaz sokakta buluşup dovuscez mıReis cevap verme bunlara alayı keko klavye delikanlısi salla
Aynen aslan parçası ama bir daha dağıtım yapmış adama yalan atıp yapmadı deme diyicem senden beklenmez hadi kolay gelsin sanaEn çok sen takip ettin tamam altın madalya sana verilsin