- 9,081
- 3,920
- 113
Bol şanslar dostum
Hiç sorun değil. Ben de o kadar roll katıldım ilk defa böyle muhabbet gördümHepimiz katıldık. Takipliyoruz. Vermezse umrumuzda değil. İster 2. Adımda katılırız ister 10. İsterse bütün ödül bu kartala pardon akbaba ya verilsin
Kardo yanlıs yapıyorsun rol dediğin en baştan takip edilmesi gerek gece gece uğraş çıkartıyor sunuz ne gerek var şimdi bunlaraHepimiz katıldık. Takipliyoruz. Vermezse umrumuzda değil. İster 2. Adımda katılırız ister 10. İsterse bütün ödül bu kartala pardon akbaba ya verilsin
Bak burda kimse seninle kavga etmiyor ama sen herkesle kavga ediyorsun. Herkes ortak bir fikirde sabitken sen aksini hararetle reaksiyonluyorsun. Garip adamsın vesselam 12 kişiye dağıtımida kutlarım 4 rollden kazandığını vermişsin helal olsunAynen aslan parçası ama bir daha dağıtım yapmış adama yalan atıp yapmadı deme diyicem senden beklenmez hadi kolay gelsin sana
Yalan ağzına yuva yapmış birader yallah köyüneBak burda kimse seninle kavga etmiyor ama sen herkesle kavga ediyorsun. Herkes ortak bir fikirde sabitken sen aksini hararetle reaksiyonluyorsun. Garip adamsın vesselam 12 kişiye dağıtımida kutlarım 4 rollden kazandığını vermişsin helal olsun
Burda tartışma var sen maç takıp ediyorsun )))
Napcaz sokakta buluşup dovuscez mı
Adam takip ediyor @Mülayim6060 en cok
Ben de mi tartisayim ne istiyon?Burda tartışma var sen maç takıp ediyorsun )))
Takip edeni dost görüyor. Helal dost.Adam takip ediyor @Mülayim6060 en cok
Takıldım kardeş doğru olanı yapıyorsun boş muhabbet bu tartısmalarBen de mi tartisayim ne istiyon?