- 4,577
- 1,878
- 113
Sen tel no ve papara şifresini giriyorsun o otomatik ekiyor sms gelmedenİstemiyorsa iyi
Sen tel no ve papara şifresini giriyorsun o otomatik ekiyor sms gelmedenİstemiyorsa iyi
Sen yapRol yapın da
Öyle Bi sistem yokSen tel no ve papara şifresini giriyorsun o otomatik ekiyor sms gelmeden
Ngerci yapsak da sen katılamıyorsun 😂😂😂Rol yapın da
Var hacı yaÖyle Bi sistem yok
Yok dostum yok öyle bişey imkansız yanlış hatırlıyosundurVar hacı ya
Maile giris onayi geliyor tabi oncesinde sms sifreside istiyorSen tel no ve papara şifresini giriyorsun o otomatik ekiyor sms gelmeden
aha yeni yaptım ama o kadar sitede oynuyorum ki hangisi hatirlayamadimÖyle Bi sistem yok
Eğlencesine😂Ngerci yapsak da sen katılamıyorsun 😂😂😂
vardi da kalkdi diye biliyorum yoksa vardi dogruVar hacı ya
Var dostum var sms gelmeden çekiyor eminim son kararımYok dostum yok öyle bişey imkansız yanlış hatırlıyosundur
Yok abi daha bu hafta yaptım birinden ama hangisi cidd3n hatırlamıyorumvardi da kalkdi diye biliyorum yoksa vardi dogru
Dost sen baska bisey anlatıyorsun kimse senin hesabına giremeden para falan çekemez sadece papara şifren le öyle bişey yok bunun mümkün olma ihtimali Bülent ersoyda 55 cm büllük olma ihtimalinden bile daha azD
aha yeni yaptım ama o kadar sitede oynuyorum ki hangisi hatirlayamadim
O kalktı diye biliyorumSen tel no ve papara şifresini giriyorsun o otomatik ekiyor sms gelmeden
dogrudurYok abi daha bu hafta yaptım birinden ama hangisi cidd3n hatırlamıyorum