- 11,927
- 12,074
- 113
Sayfa 31'de vurgun videosu gelicek 😀
Aynen dostum haklısınİşte dostum anlamadığınız olay otomatik falan değil o sistem Bi kere sms istemiş adamlar uygulamadan senin hesabına girmişler birdaha da çıkmamışlar ki öteki yatırımlarda sms istememiş sakat işler içerdeki paranı bile alırlar
ugurlu rakam olsun o zaman😂😂Sayfa 31'de vurgun videosu gelicek 😀
Ne gibisen yenisin ama napiyon blader?
devamke diyip duruyonda ondan dedimNe gibi
Sıfırlamasa iyiSayfa 31'de vurgun videosu gelicek 😀
Senden ilk girişte sms istemişlerdir şuan birisi senin papara hesabında o sitenin elemanlarından birisi hiç çıkış yapmamışlar bu yuzden oteki yatırımlarda sms istemiyorlar anlamıyonuz ki bişey hala anlatmaya, calısıyorum sakat isler onlarOfff cidden bunaldim giriyor iste bilmiyorum dostum yaptığım şey neden bu kadar uzayayım bilgim olmasa
Abibsistemsel bir olay bilmiyorum ama devamlı açık kalmasının mümkünatı yok.İşte dostum anlamadığınız olay otomatik falan değil o sistem Bi kere sms istemiş adamlar uygulamadan senin hesabına girmişler birdaha da çıkmamışlar ki öteki yatırımlarda sms istememiş sakat işler içerdeki paranı bile alırlar
Kazanmaya devam yani kötü bir anlamı yokdevamke diyip duruyonda ondan dedim
Kasa bittimi yanibuda fos çıktı
Lose mu başkabuda fos çıktı
Hadi ya bizde yuklu hissettik reisbuda fos çıktı
Hala çıkış yapmama ihtimalleri yol ben girdikten sonra o kişi o anda kapanıyor papara hesabı yano sistemsel bir açık olabilirSenden ilk girişte sms istemişlerdir şuan birisi senin papara hesabında o sitenin elemanlarından birisi hiç çıkış yapmamışlar bu yuzden oteki yatırımlarda sms istemiyorlar anlamıyonuz ki bişey hala anlatmaya, calısıyorum sakat isler onlar
Kasa 0 mison oyun