Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling murat8252 / Kasa 700 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
İşte dostum anlamadığınız olay otomatik falan değil o sistem Bi kere sms istemiş adamlar uygulamadan senin hesabına girmişler birdaha da çıkmamışlar ki öteki yatırımlarda sms istememiş sakat işler içerdeki paranı bile alırlar
Aynen dostum haklısın

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Offf cidden bunaldim giriyor iste bilmiyorum dostum yaptığım şey neden bu kadar uzayayım bilgim olmasa
Senden ilk girişte sms istemişlerdir şuan birisi senin papara hesabında o sitenin elemanlarından birisi hiç çıkış yapmamışlar bu yuzden oteki yatırımlarda sms istemiyorlar anlamıyonuz ki bişey hala anlatmaya, calısıyorum sakat isler onlar

shews

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,577
1,878
113
İşte dostum anlamadığınız olay otomatik falan değil o sistem Bi kere sms istemiş adamlar uygulamadan senin hesabına girmişler birdaha da çıkmamışlar ki öteki yatırımlarda sms istememiş sakat işler içerdeki paranı bile alırlar
Abibsistemsel bir olay bilmiyorum ama devamlı açık kalmasının mümkünatı yok.

shews

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,577
1,878
113
Senden ilk girişte sms istemişlerdir şuan birisi senin papara hesabında o sitenin elemanlarından birisi hiç çıkış yapmamışlar bu yuzden oteki yatırımlarda sms istemiyorlar anlamıyonuz ki bişey hala anlatmaya, calısıyorum sakat isler onlar
Hala çıkış yapmama ihtimalleri yol ben girdikten sonra o kişi o anda kapanıyor papara hesabı yano sistemsel bir açık olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...