- 4,577
- 1,878
- 113
Abi giriş yapmasına gerek yok zaten . Otomatik çekiyor hesaptan yeterki şifresi doğru olsun sms gelmeden çekim oluyor.Adam paparasına giriş yapamıyor dost
Abi giriş yapmasına gerek yok zaten . Otomatik çekiyor hesaptan yeterki şifresi doğru olsun sms gelmeden çekim oluyor.Adam paparasına giriş yapamıyor dost
Holigana bir kere SMS ile yatırım yaptım ondan sonra bir daha istemedi 3-4 kere öyle yatırım yaptımDost sen baska bisey anlatıyorsun kimse senin hesabına giremeden para falan çekemez sadece papara şifren le öyle bişey yok bunun mümkün olma ihtimali Bülent ersoyda 55 cm büllük olma ihtimalinden bile daha az
peki karsi tarafdan giren kisi nasil girecek başkanimAbi giriş yapmasına gerek yok zaten . Otomatik çekiyor hesaptan yeterki şifresi doğru olsun sms gelmeden çekim oluyor.
Gelsin artik uzun surdu baya guzel geciyor belli 😀Murat reis çekim verdi geliyor video
İşte dostum anlamadığınız olay otomatik falan değil o sistem Bi kere sms istemiş adamlar uygulamadan senin hesabına girmişler birdaha da çıkmamışlar ki öteki yatırımlarda sms istememiş sakat işler içerdeki paranı bile alırlarHoligana bir kere SMS ile yatırım yaptım ondan sonra bir daha istemedi 3-4 kere öyle yatırım yaptım
Bak abi otomatik papara var sitelerde sen oraya tel no ve şifreni yazıyorsun o otomatik çekim yapıyor 55 değil 100 olsa inanırım para onda hacı istediği kadar ekletir. Istersen boğayı sokar orauaa😂😂😂Dost sen baska bisey anlatıyorsun kimse senin hesabına giremeden para falan çekemez sadece papara şifren le öyle bişey yok bunun mümkün olma ihtimali Bülent ersoyda 55 cm büllük olma ihtimalinden bile daha az
Zengin olmuştur 😂😓😂Gelsin artik uzun surdu baya guzel geciyor belli 😀
Neden kacsin ?@murat8252 kaçtı bence 😂
ŞakaNeden kacsin ?
Anladim reis
sen yenisin ama napiyon blader?Devamke
Offf cidden bunaldim giriyor iste bilmiyorum dostum yaptığım şey neden bu kadar uzayayım bilgim olmasapeki karsi tarafdan giren kisi nasil girecek başkanim