- 2,244
- 963
- 113
Bitme sakınHadi ya bizde yuklu hissettik reis
Bitme sakınHadi ya bizde yuklu hissettik reis
Nasıl mmkunatı yok bende papara uygulaması var 1 sene önce telefonu değiştirdim güncellemedim bile sadece paparaya uygulamadan girebiliyorum yeni telefonumla giriyorum çıkış yapsam birdaha giremem sms gelmez cunku 1 senedir hesaptan çıkmadımAbibsistemsel bir olay bilmiyorum ama devamlı açık kalmasının mümkünatı yok.
Aynen yaHadi ya bizde yuklu hissettik reis
Sen fos diyince sanki arkadan bir resim gelecekmiş gibi hissediyorum nedensebuda fos çıktı
hadi olsun son oyunda insallah🙏noktayı burda koyalım ya versin ya alsın artık
Sansin bol olsun dost katlarsin insnoktayı burda koyalım ya versin ya alsın artık
Aldiklari yeter versin artik reisnoktayı burda koyalım ya versin ya alsın artık
düşün başka yerden girmiş olsan şimdi o uygulama ya tekrar sms gelmeden girebilecek misonNasıl mmkunatı yok bende papara uygulaması var 1 sene önce telefonu değiştirdim güncellemedim bile sadece paparaya uygulamadan girebiliyorum yeni telefonumla giriyorum çıkış yapsam birdaha giremem sms gelmez cunku 1 senedir hesaptan çıkmadım
Baya düşmüşnoktayı burda koyalım ya versin ya alsın artık
Hayır zamanında cok kisi girdi hesabıma ama cıkıs yapılmadı benden uygulamada cıkıs yapma ihtimali yok Bi kere girdin mi bidaha sms istemez pin kodu ile açılır direkHala çıkış yapmama ihtimalleri yol ben girdikten sonra o kişi o anda kapanıyor papara hesabı yano sistemsel bir açık olabilir
Kasa 450 hade alırsın beenoktayı burda koyalım ya versin ya alsın artık
Haydi versin 3000noktayı burda koyalım ya versin ya alsın artık
Papara miHayır zamanında cok kisi girdi hesabıma ama cıkıs yapılmadı benden uygulamada cıkıs yapma ihtimali yok Bi kere girdin mi bidaha sms istemez pin kodu ile açılır direk
Evet girebilirimPeki şöyle
düşün başka yerden girmiş olsan şimdi o uygulama ya tekrar sms gelmeden girebilecek mison
Alırız başkan hade bakalımnoktayı burda koyalım ya versin ya alsın artık