Bol şans dyıcımTamam beyler rol işi bende muro diskalifiye edildi
Bol şans dyıcımTamam beyler rol işi bende muro diskalifiye edildi
kandilin mubarek olsun maykcım@Muroo1988 @Ugurr @Novasky @Abuzerkömürcü @aSiRuH06 @Balporsugu @Fterim1905 @Shellac @Daimon @Emrah1313 @Gfbridvan1907 @WiTz @Beşiktaş @Rogue @Ümitoloji @BORDOMAVİ @Hayat1kumar @dost @RüyaSenem @JoeQuanqa @mucahit53 @Exelans2000 @Müslüm75 @Enişte @Başkan
@Gokhandgnc35
Cümleten gardaslarimin yönetimimizin dayilarimizin abilerimizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller.Unuttuklarim varsa affola.
Yazdığın gibi gelsinKasa 500 hedef 3 adım
Adım 1 bol şansKasa 500 hedef 3 adım
Bolsanslar ferhatim..vurduğun içeri girsin dDKasa 500 hedef 3 adım
Eyvallah ihtiyar h.g kandilin mübarek olsunBolsanslar ferhatim..vurduğun içeri girsin dD
Bol şansAdım 1 bol şans
Hayırlı kandiller kardeşim düşünüp etiket attığın için ayrıca tesekkür ediyorum@Muroo1988 @Ugurr @Novasky @Abuzerkömürcü @aSiRuH06 @Balporsugu @Fterim1905 @Shellac @Daimon @Emrah1313 @Gfbridvan1907 @WiTz @Beşiktaş @Rogue @Ümitoloji @BORDOMAVİ @Hayat1kumar @dost @RüyaSenem @JoeQuanqa @mucahit53 @Exelans2000 @Müslüm75 @Enişte @Başkan
@Gokhandgnc35
Cümleten gardaslarimin yönetimimizin dayilarimizin abilerimizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller.Unuttuklarim varsa affola.
Başarılı olursa sende özelden fix at dostİlk adım won @Beşiktaş
Kesene bereket dayko takipliyelim getirelimBaşarılı olursa sende özelden fix at dost
Seninde gardaşım@Muroo1988 @Ugurr @Novasky @Abuzerkömürcü @aSiRuH06 @Balporsugu @Fterim1905 @Shellac @Daimon @Emrah1313 @Gfbridvan1907 @WiTz @Beşiktaş @Rogue @Ümitoloji @BORDOMAVİ @Hayat1kumar @dost @RüyaSenem @JoeQuanqa @mucahit53 @Exelans2000 @Müslüm75 @Enişte @Başkan
@Gokhandgnc35
Seninde kandilin mubarek olsun kardes@Muroo1988 @Ugurr @Novasky @Abuzerkömürcü @aSiRuH06 @Balporsugu @Fterim1905 @Shellac @Daimon @Emrah1313 @Gfbridvan1907 @WiTz @Beşiktaş @Rogue @Ümitoloji @BORDOMAVİ @Hayat1kumar @dost @RüyaSenem @JoeQuanqa @mucahit53 @Exelans2000 @Müslüm75 @Enişte @Başkan
@Gokhandgnc35