- 27,316
- 11,762
- 113
O nasıl oluyorAnasını satayim hamurun içindeyiz 24 saat açlıktan ölüyorum limonata ile balık kraker yiyorum bir adam bahtsız olmayacak
O nasıl oluyorAnasını satayim hamurun içindeyiz 24 saat açlıktan ölüyorum limonata ile balık kraker yiyorum bir adam bahtsız olmayacak
Aslm renktasim hoş geldinSelamun aleyküm canlar
Aleykümselam maykomSelamun aleyküm canlar
Bir kg balık kraker ve bir litre Uludağ limonata alıyorsun bir avuc kraker atıyorsun ağzına üstüne bir yudum limonata güzel oluyorO nasıl oluyor
Ve aleyküm selam dost h.gSelamun aleyküm canlar
Finali de parliamentle yapıyorsun en önemli kısmı unutmuşuzBir kg balık kraker ve bir litre Uludağ limonata alıyorsun bir avuc kraker atıyorsun ağzına üstüne bir yudum limonata güzel oluyor
Geçmiş olsun kral parayı tutamıyoruz ki cebimizde oldu mu illa o parayı bir yerlere harcıyoruz Yani biz de emin ol ki Alışkanlık bu Tekrar geçmiş olsunArkadaşlar merhaba ne olursa olsun kenarda kıyıda paranız olsun. Bu gece büyük bı kaza yaptım 5 ay yatmak zorundayım. Motorla takla attım bacaklarım kırık vücudumda yaralar var. Bu süreçtene yapacağımi bilmiyorum. Ne olursa olsun kenarda paranız olsun
Eyvallah kardeşim sağol. Ne olur ne olmaz kenara azda olsa bırakınGeçmiş olsun kral parayı tutamıyoruz ki cebimizde oldu mu illa o parayı bir yerlere harcıyoruz Yani biz de emin ol ki Alışkanlık bu Tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun dostArkadaşlar merhaba ne olursa olsun kenarda kıyıda paranız olsun. Bu gece büyük bı kaza yaptım 5 ay yatmak zorundayım. Motorla takla attım bacaklarım kırık vücudumda yaralar var. Bu süreçtene yapacağımi bilmiyorum. Ne olursa olsun kenarda paranız olsun
Geçmiş olsun, dediğin doğru da kenarda iki paket sigaram varsa kendimi şanslı hissediyorumArkadaşlar merhaba ne olursa olsun kenarda kıyıda paranız olsun. Bu gece büyük bı kaza yaptım 5 ay yatmak zorundayım. Motorla takla attım bacaklarım kırık vücudumda yaralar var. Bu süreçtene yapacağımi bilmiyorum. Ne olursa olsun kenarda paranız olsun
Geçmiş olsun reis Allah tez şifa versin inşallahArkadaşlar merhaba ne olursa olsun kenarda kıyıda paranız olsun. Bu gece büyük bı kaza yaptım 5 ay yatmak zorundayım. Motorla takla attım bacaklarım kırık vücudumda yaralar var. Bu süreçtene yapacağımi bilmiyorum. Ne olursa olsun kenarda paranız olsun
Geçmiş olsun reisArkadaşlar merhaba ne olursa olsun kenarda kıyıda paranız olsun. Bu gece büyük bı kaza yaptım 5 ay yatmak zorundayım. Motorla takla attım bacaklarım kırık vücudumda yaralar var. Bu süreçtene yapacağımi bilmiyorum. Ne olursa olsun kenarda paranız olsun
@Muroo1988 konuna yaz la ))Ruletten anlıyorsan benim hesaplarda da var 75 kuruş 95 kuruş Onları yap yarı yarı
Anlamıyorum ki ruletten
Başkasının konusunda napiyonuz..adam 100 k kazandım deyip bir saattir konuya msj yazmıyor...Rulete en düsük 1 tl atılıo o sayıyı içinde gelecek sayıyı bulmak,🙄🤣
Çay iyi olur aslında bey amcada aha ben kactım geceniz hayra kala😎😍Başkasının konusunda napiyonuz..adam 100 k kazandım deyip bir saattir konuya msj yazmıyor...
Gelin buraya çay vereyim
.bardağı birakta git..götürme sakin..zaten giden gelmiyor..byyuÇay iyi olur aslında bey amcada aha ben kactım geceniz hayra kala😎😍