- 3,844
- 2,032
- 113
Günaydın dostumGünaydın dostlar
Günaydın dostumGünaydın dostlar
Günaydın Can ApoGünaydın muro
Günaydın dostGünaydın dostum
Günaydın can rıdomGünaydın dostlar
A.s can murom
Hangi dmye cevap vermemişim bro ben ona numaramıda verdim@WiTz Baba adam sana işini gör diye yol parasını gönderdi dmlerinede cevap vermiyormussun illa buraya böyle etiket etmek zorundamı kalalım ben utanıyorum senin adına ayıptır kardeş üçkuruş için kendine laf getirtme @tekalali6767 adama donüş bir şekilde yakışmaz güzel adam ali
Aga yaz dmden ona seni bekliyorHangi dmye cevap vermemişim bro ben ona numaramıda verdim
Ben yazıyı sildim aga sen yaz onaAga yaz dmden ona seni bekliyor
Ben yazmıştım kardo etiketi görmeden önce zaten 14 dakka olmuş yazalı her dakka forumda değilim ki numaramı verdim wp den yazsa cevap vermesem anlarım da dm lere cevap vermiyorsun nedir dedem yaAga yaz dmden ona seni bekliyor
Dayı sen ona yaz smdiBen yazmıştım kardo etiketi görmeden önce zaten 14 dakka olmuş yazalı her dakka forumda değilim ki numaramı verdim wp den yazsa cevap vermesem anlarım da dm lere cevap vermiyorsun nedir dedem ya
Kardo ben ona yazalı 5 dakka oldu la zatenDayı sen ona yaz smdi
Agacım bu herif yalancıdır. Kendin şahitsin deneme çekeceğim diye ortak Dm atmış. Cebimde son otobüs param vardı işi görülsün diye gönderdim (hata bende) sonradan öğrendim ki multi hesapla zlottan yatırım bonusu almış. Herşeyi geçtim zaman geçirme derdi apayrı. Parası pulu batsın. Gittim buradan başkasından rica ettim borç aldım adam geri bile istemedi. Ama bu insanlıktan yoksun arkadaş insanları salak yerine koymayı tercih etti. Bu adam birinizden kuruş isterse bilin beyler.Dayı sen ona yaz smdi
Ben yazdım ona hala çözmedimi aga @WiTz Reis uckurus rakam neden halletmiyorsunbabacanyaAgacım bu herif yalancıdır. Kendin şahitsin deneme çekeceğim diye ortak Dm atmış. Cebimde son otobüs param vardı işi görülsün diye gönderdim (hata bende) sonradan öğrendim ki multi hesapla zlottan yatırım bonusu almış. Herşeyi geçtim zaman geçirme derdi apayrı. Parası pulu batsın. Gittim buradan başkasından rica ettim borç aldım adam geri bile istemedi. Ama bu insanlıktan yoksun arkadaş insanları salak yerine koymayı tercih etti. Bu adam birinizden kuruş isterse bilin beyler.