Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

WiTz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
342
101
43
@WiTz Baba adam sana işini gör diye yol parasını gönderdi dmlerinede cevap vermiyormussun illa buraya böyle etiket etmek zorundamı kalalım ben utanıyorum senin adına ayıptır kardeş üçkuruş için kendine laf getirtme @tekalali6767 adama donüş bir şekilde yakışmaz güzel adam ali
Hangi dmye cevap vermemişim bro ben ona numaramıda verdim

WiTz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
342
101
43
Aga yaz dmden ona seni bekliyor
Ben yazmıştım kardo etiketi görmeden önce zaten 14 dakka olmuş yazalı her dakka forumda değilim ki numaramı verdim wp den yazsa cevap vermesem anlarım da dm lere cevap vermiyorsun nedir dedem ya

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,912
11,955
113
Ben yazmıştım kardo etiketi görmeden önce zaten 14 dakka olmuş yazalı her dakka forumda değilim ki numaramı verdim wp den yazsa cevap vermesem anlarım da dm lere cevap vermiyorsun nedir dedem ya
Dayı sen ona yaz smdi

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,348
4,116
113
Dayı sen ona yaz smdi
Agacım bu herif yalancıdır. Kendin şahitsin deneme çekeceğim diye ortak Dm atmış. Cebimde son otobüs param vardı işi görülsün diye gönderdim (hata bende) sonradan öğrendim ki multi hesapla zlottan yatırım bonusu almış. Herşeyi geçtim zaman geçirme derdi apayrı. Parası pulu batsın. Gittim buradan başkasından rica ettim borç aldım adam geri bile istemedi. Ama bu insanlıktan yoksun arkadaş insanları salak yerine koymayı tercih etti. Bu adam birinizden kuruş isterse bilin beyler.

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,912
11,955
113
Agacım bu herif yalancıdır. Kendin şahitsin deneme çekeceğim diye ortak Dm atmış. Cebimde son otobüs param vardı işi görülsün diye gönderdim (hata bende) sonradan öğrendim ki multi hesapla zlottan yatırım bonusu almış. Herşeyi geçtim zaman geçirme derdi apayrı. Parası pulu batsın. Gittim buradan başkasından rica ettim borç aldım adam geri bile istemedi. Ama bu insanlıktan yoksun arkadaş insanları salak yerine koymayı tercih etti. Bu adam birinizden kuruş isterse bilin beyler.
Ben yazdım ona hala çözmedimi aga @WiTz Reis uckurus rakam neden halletmiyorsunbabacanya