4.5 k paramı sana verem itin olsun kapına bağla kanka 😄Nası niye heyecanlanıyoz olum 4.5 k, veriyo kupon senin gözün kör mü 😁
4.5 k paramı sana verem itin olsun kapına bağla kanka 😄Nası niye heyecanlanıyoz olum 4.5 k, veriyo kupon senin gözün kör mü 😁
Cerezini almaya mi geldin dostÜfle ulan şu flüdü
Adammm4.5 k paramı sana verem itin olsun kapına bağla kanka 😄
Sen kazan gerisi mühim değil olm sevmediğim adam olsa heyecan mı yaparım4.5 k paramı sana verem itin olsun kapına bağla kanka 😄
10 kilo kaju almaya geldik dostCerezini almaya mi geldin dost
Tabi ya çerez parasını aldın unuttun bizi 😂😂😂Arkadaşlar herkese teşekkür ederim ben karıya gidom 😂
Kajuyuda bilir bak aw dostuna10 kilo kaju almaya geldik dost
Olum şimdi kime verecem roll parasını en sevmediğim yer burası birine versem diğeri kırılırTabi ya çerez parasını aldın unuttun bizi 😂😂😂
Sana sarı leblebi dostKajuyuda bilir bak aw dostuna
Antep daha pahalı dost çerez borsasına uzak gördüm seniAntep fıstığınada razıyız biz kaju olmasada olur
Siteden çekte git dost şimdi sitede para kalır veresiye olmaz o işlerdeArkadaşlar herkese teşekkür ederim ben karıya gidom 😂
En son 7 8 ay önce bana verdiğinde mutlu sona ulaştığımızı hatırlıyor musun dostOlum şimdi kime verecem roll parasını en sevmediğim yer burası birine versem diğeri kırılır