- 34,552
- 19,151
- 113
Dört kişi rol yapsın şans artsinOlum şimdi kime verecem roll parasını en sevmediğim yer burası birine versem diğeri kırılır
Dört kişi rol yapsın şans artsinOlum şimdi kime verecem roll parasını en sevmediğim yer burası birine versem diğeri kırılır
Bonus kovaliyordum sana verdiğim günden sonra 🤦😂En son 7 8 ay önce bana verdiğinde mutlu sona ulaştığımızı hatırlıyor musun dost
iyi rolll yapılırOlum şimdi kime verecem roll parasını en sevmediğim yer burası birine versem diğeri kırılır
4 kişinin yapacağı roll den ne olur dost 50 TL nin tek sıkımlık canı var konu sahibi yapsın rollu gitsinDört kişi rol yapsın şans artsin
Sen bilirsin bu işiBonus kovaliyordum sana verdiğim günden sonra 🤦😂
Ne ara 4 k çektin dost haberimiz yokBizde geçen 4k çektik diye seviniyoz millet 4.5 a çerezlik diyo adaletin bumu dünya
Bana sponsor olabilirsinBonus kovaliyordum sana verdiğim günden sonra 🤦😂
Kankam ben diyorum karıya gidecek sen diyorsun rolll yedirtme rolünü 🤦😄4 kişinin yapacağı roll den ne olur dost 50 TL nin tek sıkımlık canı var konu sahibi yapsın rollu gitsin
Tmm dost 500 at da roll yapalım seni mi kırıcam gantoycuKankam ben diyorum karıya gidecek sen diyorsun rolll yedirtme rolünü 🤦😄
4 çekiyorum dost gunluk limitim o 5olunca ağrı yapiyo soldaNe ara 4 k çektin dost haberimiz yok
Umut dostum roling yapar tek adımda 10-12 kisye dağıtım yaparKankam ben diyorum karıya gidecek sen diyorsun rolll yedirtme rolünü 🤦😄
Umut sen yaparsın bu işi4 kişinin yapacağı roll den ne olur dost 50 TL nin tek sıkımlık canı var konu sahibi yapsın rollu gitsin
Helal dost kalp sağlam ozaman sende4 çekiyorum dost gunluk limitim o 5olunca ağrı yapiyo solda
Yaparım yapmasına da 10 k yeter mi bize onu bilemem dostUmut sen yaparsın bu işi
Kalp saglamda elimiz yıprandıHelal dost kalp sağlam ozaman sende