Benim yokJupwine üyeliği olan olmayan yazsin
Dostum sen listeyi umuta versen öyle millete atsa öyle daha iyiUmuta herkesin adına 30 Tl atacam herkes unutun özeline gomulsun ama totem yapan kişiler adamı bunaltmayin beyler hakkı olana hakkini verir umut
Hakkı olanın hakkını vermek hakkıya düşer dost hakkı yoksa hakkını ben veririm haklılarınUmuta herkesin adına 30 Tl atacam herkes unutun özeline gomulsun ama totem yapan kişiler adamı bunaltmayin beyler hakkı olana hakkini verir umut
Dost senin kadar rahat olayım 90a kadar yaşarım bu hayatigönlünden ne koparsa yolla be reis
Niyete bağlı çerez niyetine deyip fikir değişirse bilememYaparım yapmasına da 10 k yeter mi bize onu bilemem dost
Hakkımızı almaya geldik dostHakkı olanın hakkını vermek hakkıya düşer dost hakkı yoksa hakkını ben veririm haklıların
Kesene bereket daim olsunUmuta herkesin adına 30 Tl atacam herkes unutun özeline gomulsun ama totem yapan kişiler adamı bunaltmayin beyler hakkı olana hakkini verir umut
kesene bereket dostUmuta herkesin adına 30 Tl atacam herkes unutun özeline gomulsun ama totem yapan kişiler adamı bunaltmayin beyler hakkı olana hakkini verir umut
Kankam şimdi mobilim tek tek yapana kadar 1 saat geçer ama umut helleder o PC başında zaten snirsamDostum sen listeyi umuta versen öyle millete atsa öyle daha iyi
Tamamdır dostum kesene bereketKankam şimdi mobilim tek tek yapana kadar 1 saat geçer ama umut helleder o PC başında zaten snirsam
İyibak dost ben yorumlarımi sildim forumun hafızası dolmasın diye yine forum için feda ettim kendimiKonu basından beri yorum yapanlara Bi bakıp geleyim ben
Dostum küfür etme
Tamam kardeşim yine küfür etme zaten yorum yapanlardan birisi sensin sanada hediyen gonderilecek o küfür yorumunu sil canım kardeşimAbi üstüme geliyorlar para gönderdin bana bana gelmis mesaj lagalugası yapıyolar
Silinmiş sanırımTamam kardeşim yine küfür etme zaten yorum yapanlardan birisi sensin sanada hediyen gonderilecek o küfür yorumunu sil canım kardeşim