Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Napıyorsunuz?

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,437
544
113
Dün doğum günümdü akşama kadar sitelerden dilen dim 1400 tl toplayabilir işin kaşar ligi kulisbet 100 tl verdi min 100 mak 300 çekimi Gates satın aldım 5000x verdi bendeki şans herneyse 1400 u akşam Bi siteye attim 5 dk surmedi paket şu an çok rahatım

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,824
2,960
113
Dün doğum günümdü akşama kadar sitelerden dilen dim 1400 tl toplayabilir işin kaşar ligi kulisbet 100 tl verdi min 100 mak 300 çekimi Gates satın aldım 5000x verdi bendeki şans herneyse 1400 u akşam Bi siteye attim 5 dk surmedi paket şu an çok rahatım
1xbet tümbet bak bunlara

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,305
535
113
Olur dost bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,356
47,452
113
Sırf evlenmek için evlenip kendiyle beraber birde birinin kızını yakmaktan iyidir dost boşver
Sen herkes sevdigiylemi evleniyorsun? O eskidendi kardeş artık öyle bişey yok mantık evliliği diye bişey var.bekar erkeklere sor şimdi hepsi derki vereni hallet vermeyene yol ver gitsin ama sorsan evlenecegi zaman patlak kızı kabul etmez durumu kilitleyen işte bu herkes golünü hoş etmenin nefsini koreltmenin peşinde bu şekilde devran donmez bu bizim örf adetlerimize goreneklerimize gelmisimize gecmisimize hiç bı şekilde hiç bı şeye yakışmaz hep Avrupa'ya özene özene kültürümüzde kayboldu özelliklerimiz de.cok değil daha 30 sene önce hayat çok farklıydı gidip mahalle tupçusunden piknik tüpü deisirdik herkesin evinde o tolupten vardı mahallede yakar top simit ortada sıçan oynardık akşamları teravih namazına giderdik ilk olullarda fıs adı altında kullanılan kağıt parcaciklari vardı iş eğitimi dersi vardı yerli malı haftası vardı, soba üstünde portakal kabuğu isitirdik sevgililer mahhalledeki en kuytu yerlerde bulusurlardi sevişmek yiyismek için deil utandiklari için etrafa ayıp olmasın diye öyleydi şimdide gizli saklı köşelerde bulusanlar var ama yiyismek sevişmek için oraları seçiyorlar.neyse nerden nereye gittim ya bnde 😁