Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Novasky - Lanus

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.35

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Sağ arkada çürük var dost geceleri yerindem zıplatıyor günde 2 kere fırçalıyorun nasıl çürüyor anlamadım yarın 13 de randevu var bakalım
Sigara içiyorsun fırçalamak değil doğru fırçalamak önemli mahocum diş ipi kullanman lazım çürük olmaması için sadece fırçalamak yetmiyor

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
@Pekinbet Destek 2500 tl gibi kayıp bonusuna çöktü, tisk birimi kararıyla bonus alımım kapatılmış, lan arkadaş bu devirde uğraştığımız adamlara bakar mısınız
Abi konuş güzelce aynısını bana yaptı verdi sonra sen bu adamlara 6000 küsür kendi insiyatifinde olan parayı gönderdin yaptıkları büyük ayıp

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Lavuklara bak sürekli bir bahane o pekınbet çok yanar döner bir site kayıp bonusunu kapatmak şerefsizlik bizde oynama demek

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
La nerde görülmüş kayıp bonusu verilmediği yatırım bonusunu kesersin anlarım kayıp bonusunu da keseceksen adam sana yine yatırsin @Pekinbet Destek hatandan dön
Yok gece biri var onlarda kasıtlı vermiyor bonusu aynısını bana yaptı işte hemen ekledi arkadan risk birimi falan hikaye