- 3,858
- 3,064
- 113
Son zamanlar da @Novasky kaybı olduğundan dolayı 3 gün yastayım nasıl cenazemiz var kapalıyız diyorsa öyle bu akşam sona erer yaptıralım reco
Son zamanlar da @Novasky kaybı olduğundan dolayı 3 gün yastayım nasıl cenazemiz var kapalıyız diyorsa öyle bu akşam sona erer yaptıralım reco
Helal Dost Novafinans Puanını 1900 yaptıkSon zamanlar da @Novasky kaybı olduğundan dolayı 3 gün yastayım nasıl cenazemiz var kapalıyız diyorsa öyle bu akşam sona erer yaptıralım reco
yaptır 2 kısıye rollde senın sansında deysin DostHerkese bol şans
Bu ara biraz sıkıntılıym dostum maddi konuda ilerleyen zamanlarda neden olmasınyaptır 2 kısıye rollde senın sansında deysin Dost
sıkıntı yok Dost hepimiz aynıyız bı ılerı 2 gerıBu ara biraz sıkıntılıym dostum maddi konuda ilerleyen zamanlarda neden olmasın
Öyle dostum zaten maç falan da olmadığı için çokta dert değil önümüzdeki sezona bakıcazsıkıntı yok Dost hepimiz aynıyız bı ılerı 2 gerı
Ne bir ileri iki gerisi ayın olmasın dün 14 tumbette 6 vbette 3.5 farkbette kaybettim son zamanlarda sansmi gitti anteliden tiyomu alsak yada o tefeci Antepli nerde yasıkıntı yok Dost hepimiz aynıyız bı ılerı 2 gerı
Bumu kayıp?Ne bir ileri iki gerisi ayın olmasın dün 14 tumbette 6 vbette 3.5 farkbette kaybettim son zamanlarda sansmi gitti anteliden tiyomu alsak yada o tefeci Antepli nerde ya
1 günde yeterli deilmi arabayami mi satım dostumBumu kayıp?
Geçen hafta pazartesi den pazar gününe kadar olan süreçte kaybettiğim para en az 150k1 günde yeterli deilmi arabayami mi satım dostum
Keşke kazandiklarimizi konuşsak betzula 30 netplay 34 vbet 25 atlas 13 timebet 9 grbets 17 aylık kayıp hepsi durmuyor kayıplarGeçen hafta pazartesi den pazar gününe kadar olan süreçte kaybettiğim para en az 150k
İşin garip yanı da oynadığım sitelerin genelinde haftalık kayıp bonusu olması sma hiçbirinden haftalık kayıp bonusu alamamış olmam ama beni mahfeden maç gruplardaki Hırvatistan in 2-2 kaldığı maç oldu 50 dk da Hırvatlar çevirir aldım 30k +5 uzatma verildi +6 da gol yedi o günden beri herşey ters gidiyo sağlık olsun napalmKeşke kazandiklarimizi konuşsak betzula 30 netplay 34 vbet 25 atlas 13 timebet 9 grbets 17 aylık kayıp hepsi durmuyor kayıplar
Sağlık olsun İngiltere tüm.maclarinda beni yatırdı 10 k 3 maç garip ya Türkiye'nin 3 macinada üst oynayip 10 ar k atsak hepsi oranlar iyiydiİşin garip yanı da oynadığım sitelerin genelinde haftalık kayıp bonusu olması sma hiçbirinden haftalık kayıp bonusu alamamış olmam ama beni mahfeden maç gruplardaki Hırvatistan in 2-2 kaldığı maç oldu 50 dk da Hırvatlar çevirir aldım 30k +5 uzatma verildi +6 da gol yedi o günden beri herşey ters gidiyo sağlık olsun napalm
Yanlış yapmışsın aga 1 tane soğuk kirmizi olacaktı yanında çay niyetineAq az önce masanın üzerinde geçen hafta geceden kalmış 3-4 tuzlu fıstığı kahvaltı niyetine yedim böyle sağlığın da aq😃😃
Bitirdik hepsini dost stok yapmistim aslında da üç gün dayandiYanlış yapmışsın aga 1 tane soğuk kirmizi olacaktı yanında çay niyetine
Afiyet bal şeker olsun reisBitirdik hepsini dost stok yapmistim aslında da üç gün dayandi