Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Novasky / NOVA - ROLL

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,786
2,073
113
Keşke kazandiklarimizi konuşsak betzula 30 netplay 34 vbet 25 atlas 13 timebet 9 grbets 17 aylık kayıp hepsi durmuyor kayıplar
İşin garip yanı da oynadığım sitelerin genelinde haftalık kayıp bonusu olması sma hiçbirinden haftalık kayıp bonusu alamamış olmam ama beni mahfeden maç gruplardaki Hırvatistan in 2-2 kaldığı maç oldu 50 dk da Hırvatlar çevirir aldım 30k +5 uzatma verildi +6 da gol yedi o günden beri herşey ters gidiyo sağlık olsun napalm

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
3,858
3,064
113
İşin garip yanı da oynadığım sitelerin genelinde haftalık kayıp bonusu olması sma hiçbirinden haftalık kayıp bonusu alamamış olmam ama beni mahfeden maç gruplardaki Hırvatistan in 2-2 kaldığı maç oldu 50 dk da Hırvatlar çevirir aldım 30k +5 uzatma verildi +6 da gol yedi o günden beri herşey ters gidiyo sağlık olsun napalm
Sağlık olsun İngiltere tüm.maclarinda beni yatırdı 10 k 3 maç garip ya Türkiye'nin 3 macinada üst oynayip 10 ar k atsak hepsi oranlar iyiydi

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,183
12,051
113

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,786
2,073
113
Aq az önce masanın üzerinde geçen hafta geceden kalmış 3-4 tuzlu fıstığı kahvaltı niyetine yedim böyle sağlığın da aq😃😃

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,183
12,051
113
Aq az önce masanın üzerinde geçen hafta geceden kalmış 3-4 tuzlu fıstığı kahvaltı niyetine yedim böyle sağlığın da aq😃😃
Yanlış yapmışsın aga 1 tane soğuk kirmizi olacaktı yanında çay niyetine