YoruldumTebrikler dost sinerji yapanlara helal olsun
YoruldumTebrikler dost sinerji yapanlara helal olsun
Yeter be dost şansımıza artikSiz bilirsiniz kasa 7300. Bence bitti ama derseniz ki 2.300 e yap bir daha 10 k olsun daha fazla kişiye verelim bana uyar.
Bemce yeter dost yorulduk gene sana kalmışSiz bilirsiniz kasa 7300. Bence bitti ama derseniz ki 2.300 e yap bir daha 10 k olsun daha fazla kişiye verelim bana uyar.
Yeter bence reis derse girecem şimdi takip edemem üzülürüm 😂Siz bilirsiniz kasa 7300. Bence bitti ama derseniz ki 2.300 e yap bir daha 10 k olsun daha fazla kişiye verelim bana uyar.
bence de bitti kanka zorlamaya gerek yokSiz bilirsiniz kasa 7300. Bence bitti ama derseniz ki 2.300 e yap bir daha 10 k olsun daha fazla kişiye verelim bana uyar.
Sen yine içinden geleni yap benceSiz bilirsiniz kasa 7300. Bence bitti ama derseniz ki 2.300 e yap bir daha 10 k olsun daha fazla kişiye verelim bana uyar.
😂Yeter bence reis derse girecem şimdi takip edemem üzülürüm 😂
Emeğine sağlık dost Allah başka dert vermesinYoruldum
Sende bugün şans var bence devamSiz bilirsiniz kasa 7300. Bence bitti ama derseniz ki 2.300 e yap bir daha 10 k olsun daha fazla kişiye verelim bana uyar.
Kâr cebe yakışır. Kendi fikrim. Kazancı alman dostSiz bilirsiniz kasa 7300. Bence bitti ama derseniz ki 2.300 e yap bir daha 10 k olsun daha fazla kişiye verelim bana uyar.
Saçlarım beyazladigözlerimiz parmaklarımız ağrıdı
Ortak görüş bitirmek artık kimin kismetine ne cikarsaSiz bilirsiniz kasa 7300. Bence bitti ama derseniz ki 2.300 e yap bir daha 10 k olsun daha fazla kişiye verelim bana uyar.
rolling de yaşlandık kankaSaçlarım beyazladi
Bi telefonumuz yetti dostadamlar 50 sayıyıyı gördü nasıl oldu bu kadar