- 1,933
- 695
- 113
Ben 7 foruma birden bakıyorum ama kazandı helal olsun baştan beri kaç kişiyiz acaba
o zaman nurullahın daha fazla kazanması lazım51 oldu 11 sayı fazladan gekdi
10 daha iyi değilmi knkİyi tamam bitirdim beyler çoğunluk yorulduk demiş. Şans varken zorlarım normalde ama birlikte hareket edelim. Son birşey soracağım. 4 kişiye 500 mü gönderiyim. Yoksa 10 kişiye 230 mu siz karar verin. İzliyorum yorumlarınızı.
500 reis 230 a bişey yapılmıyor sigara alıon bitiyor hemenİyi tamam bitirdim beyler çoğunluk yorulduk demiş. Şans varken zorlarım normalde ama birlikte hareket edelim. Son birşey soracağım. 4 kişiye 500 mü gönderiyim. Yoksa 10 kişiye 230 mu siz karar verin. İzliyorum yorumlarınızı.
En iyisini sen bilirsin dostSiz bilirsiniz kasa 7300. Bence bitti ama derseniz ki 2.300 e yap bir daha 10 k olsun daha fazla kişiye verelim bana uyar.
Kafana göre be dostİyi tamam bitirdim beyler çoğunluk yorulduk demiş. Şans varken zorlarım normalde ama birlikte hareket edelim. Son birşey soracağım. 4 kişiye 500 mü gönderiyim. Yoksa 10 kişiye 230 mu siz karar verin. İzliyorum yorumlarınızı.
Dost biz birine bakmayı tam beceremiyouz kaç bilgisayar kaç telefonla bakiyon senBen 7 foruma birden bakıyorum ama kazandı helal olsun baştan beri kaç kişiyiz acaba
10 olsun dost o kadar takip ettik şansımızı arttiralimİyi tamam bitirdim beyler çoğunluk yorulduk demiş. Şans varken zorlarım normalde ama birlikte hareket edelim. Son birşey soracağım. 4 kişiye 500 mü gönderiyim. Yoksa 10 kişiye 230 mu siz karar verin. İzliyorum yorumlarınızı.
10 kişi 230 herkes faydalansın dost. Sigara vs alan olur. Herkese ulaşmış olursun. 10 kişinin duası daha etkili olur hem 😅İyi tamam bitirdim beyler çoğunluk yorulduk demiş. Şans varken zorlarım normalde ama birlikte hareket edelim. Son birşey soracağım. 4 kişiye 500 mü gönderiyim. Yoksa 10 kişiye 230 mu siz karar verin. İzliyorum yorumlarınızı.
Bu konuda sen ne dersen o reis bir an önce belli olsun da yeterİyi tamam bitirdim beyler çoğunluk yorulduk demiş. Şans varken zorlarım normalde ama birlikte hareket edelim. Son birşey soracağım. 4 kişiye 500 mü gönderiyim. Yoksa 10 kişiye 230 mu siz karar verin. İzliyorum yorumlarınızı.
10 kişiye 230 HAKTIRİyi tamam bitirdim beyler çoğunluk yorulduk demiş. Şans varken zorlarım normalde ama birlikte hareket edelim. Son birşey soracağım. 4 kişiye 500 mü gönderiyim. Yoksa 10 kişiye 230 mu siz karar verin. İzliyorum yorumlarınızı.
Dua ve himmetle yola ciktik unutma 🤣 @Nurullah1410 kişi 230 herkes faydalansın dost. Sigara vs alan olur. Herkese ulaşmış olursun. 10 kişinin duası daha etkili olur hem 😅
10 kişiye 230 dostİyi tamam bitirdim beyler çoğunluk yorulduk demiş. Şans varken zorlarım normalde ama birlikte hareket edelim. Son birşey soracağım. 4 kişiye 500 mü gönderiyim. Yoksa 10 kişiye 230 mu siz karar verin. İzliyorum yorumlarınızı.
kesene bereket kanka10 kişiye 330 yaptım noktayı koydum. Etiketleyeceğim.
Aman dost Silivri soğuktur şimdiDua ve himmetle yola ciktik unutma 🤣 @Nurullah14